samuraikek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 765
Selam hepsiburadaya yükleyip geri çektiğimizde chipparalar yok oluyor mu
hepsiburadaya yükleyip altın alıp satarsan sorun olmuyor ilk işlemde fark almıyor daha önceden altın alınmamış bir hesaptan al sat yaparsan sorun olmazSelam hepsiburadaya yükleyip geri çektiğimizde chipparalar yok oluyor mu
Onda da taksit olmuyor hocam sıkıntı oBu kampanya ile amazon gift kart toplayıp şu 2-3 dür amazonun verdiği kuponları kullananlar havalara uçuyordur 45 bine 78003d 9070xt dizdiler resmen![]()
kuponlar nerede paylaşılıyorBu kampanya ile amazon gift kart toplayıp şu 2-3 dür amazonun verdiği kuponları kullananlar havalara uçuyordur 45 bine 78003d 9070xt dizdiler resmen![]()
akbankın 12 ay 45k kredisi var faizsizOnda da taksit olmuyor hocam sıkıntı o![]()
ben 10k axess indirimi + 1k amazon indirimi ile iphone 16 aldımBu kampanya ile amazon gift kart toplayıp şu 2-3 dür amazonun verdiği kuponları kullananlar havalara uçuyordur 45 bine 78003d 9070xt dizdiler resmen![]()
kart ücreti var mı axesste ilk yıl?ben 10k axess indirimi + 1k amazon indirimi ile iphone 16 aldım
İlk yıl yok 2.yıl var.kart ücreti var mı axesste ilk yıl?
iptal edip axess freeye geçebiliriz demi işimiz bitinceİlk yıl yok 2.yıl var.
Chip paralarınızı vs harcadıktan sonra şahsen bir iptal bile edebileceğinizi düşünüyorum. En doğru bilgisi mh verecektir. Harcamalarınızdan sonra iletişime onlarla geçebilirsiniz.iptal edip axess freeye geçebiliriz demi işimiz bitince