🔥İndirim Cybeart Apex NEO Series 10939TL (Maximum - Sağlam Kart > Vade Farksız 9 Taksit!)

n1ed

80+
Reaksiyon skoru
44
Arkadaşlar merhaba,

Akakçe'den kontrol ettiğim kadarıyla çıktığından bu yana en düşük fiyatı görmüş. Gaminggen'in kendi sitesinde 9999TL + 500 TL kargo ücreti var ancak taksit yok. Pazarama'da Maximum ve Sağlam Kart'a vade farksız 9 taksit mevcut. Bana özel kuponla birlikte 10939 TL yoksa 11039 TL normal fiyatı (Belki bu kupon herkes için geçerlidir diye kuponlu fiyatı yazdım).

1773133085784.webp

Markanın global tarafındaki fiyatı ortalama 318 Dolar. Bizde çok daha uyguna ve vade farksız fiyatıyla mevcut gibi. 5 sene de garantisi var. (5 senelik garantisi Pazarama için de geçerli mi onu sordum.)

Ürüne yönlenmek için tıklayın.

Bu ürünü önerir misiniz? Aranızda kullanan varsa yorum yapmasını rica ederim.

Herkese iyi forumlar.

Arkadaşlar merhaba,

Akakçe'den kontrol ettiğim kadarıyla çıktığından bu yana en düşük fiyatı görmüş. Gaminggen'in kendi sitesinde 9999TL + 500 TL kargo ücreti var ancak taksit yok. Pazarama'da Maximum ve Sağlam Kart'a vade farksız 9 taksit mevcut. Bana özel kuponla birlikte 10939 TL yoksa 11039 TL normal fiyatı (Belki bu kupon herkes için geçerlidir diye kuponlu fiyatı yazdım).

Alıntıyı görüntüle

Markanın global tarafındaki fiyatı ortalama 318 Dolar. Bizde çok daha uyguna ve vade farksız fiyatıyla mevcut gibi. 5 sene de garantisi var. (5 senelik garantisi Pazarama için de geçerli mi onu sordum.)

Herkese iyi forumlar.

kullanıyorum guzel urun ama

kendi sitesinde daha ucuz taksiti falanda var

kullanıyorum guzel urun ama

kendi sitesinde daha ucuz taksiti falanda var
Hocam kendi sitesinde 10500 TL'ye denk geliyor ve taksitlerin hepsinde vade farkı var. Pazarama'da bahsettiğim 2 karta vade farksız 9 taksiti var.

Arkadaşlar merhaba,

Alıntıyı görüntüle

Herkese iyi forumlar.
Selamlar koltuğu aldınız mı? 3 senedir Hawk fab v1 kullanıyorum artık süngeri batmaya başladı hiç konforlu değil o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum. Linkteki ürün benimde dikkatimi çekti gösterdiğin şekilde koltuğu almayı düşünüyorum ancak yeterli inceleme bulamadım.
Geçmeye değer bir koltuk tercih etmek istiyorum. Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını yaparlarsa sevinirim.

Selamlar koltuğu aldınız mı? 3 senedir Hawk fab v1 kullanıyorum artık süngeri batmaya başladı hiç konforlu değil o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum. Linkteki ürün benimde dikkatimi çekti gösterdiğin şekilde koltuğu almayı düşünüyorum ancak yeterli inceleme bulamadım.
Geçmeye değer bir koltuk tercih etmek istiyorum. Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını yaparlarsa sevinirim.
Selam, ben bunun yerine TitanSeat Beast aldım. Amazon üzerinden 6 vade farksız taksit ile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,462
Üyeler
190,752
Son üye
emyralways
Geri