❌İndirim Bitti! Crucial Ct2000E100 2Tb M2 4900Tl

Bir zahmet başvurmasınlar üçkağıtçılık olur bu burada stokta olmadığını belirten birisi oldu mu? oldu buna rağmen iptal etmedi kimse, yinede başvuracak varsa kendi karakterini yansıtır diyecek bir şey yok.

Ayrıca sisteme yanlış giren insanı da düşünmek gerek, sizin bizim gibi orada çalışan birisi bu işin ucu ona patlayabilir.
Yine dönüp dolaşıp her ciddi indirim konusunda bu muhabbet oluyor. Sen haklısın bu arada lafım yok hiçbir şekilde. Öte yandan normal bir kullanıcı rastgele gezerken denk geldi ve heveslenip aldı mesela. Alırken niye gidip düşünsün ki "ulan sisteme yanlış girmişlerdir ben bunu almayayim" diye, bu açıdan da bakmak gerek. Yani ben yoruma kısmi katılmakla beraber sadece kendi karakterini yansıtır lafında senle aynı tarafta değilim. Birisi şansa indirim gördü ve gerçekten de kendisine kullanmak için alacaktı ama sonra hevesle aldığı ürün iptal olduğu için hakkını aradı diye karaktersiz damgası yememeli.

Hocam ben mi yanlış düşünüyorum ama benim fikrim thhye başvurulması. Normalde çoğu firma göndermez iptal ederdi ama şimdi mediamarkt gibi büyük bir firma hem yanlış bilgileri giriyor hemde o kargoyu gönderiyor ise ben bir kasıt ararım.
Ama şöyle birisi burada mediamarkt üzerinden iletişime geçtiğini belitti ve stokta yokmuş dedi, yinede eğer ki bu stok uyarısını görmeyip bu durumu yaşayan birisi THH başvursa haklı sayılabilir.
yoruma kısmi katılmakla beraber sadece kendi karakterini yansıtır lafında senle aynı tarafta değilim.
O kısmı düzelttim biraz abartıya kaçmış olur diye.

Yahu bu teknoloji şirketlerindeki iş bilmezlik de ayrı bir boyuta ulaştı, burada çalışan insanlar yata yata maaş alıyor anlaşılan. Başlığı yanlış giriyor, ürünü yanlış gönderiyor, fiyat hatalı. Üstüne göz göre göre malı kargoluyorlar. Bari iptal et kargolama. Baştan aşağıya tüm kademeler hatalı. Siz nasıl çalışıyorsunuz yahu, bu ülkede büyük bir sessiz işşizlik var. Çalışan yığınlar var ama yalandan çalışıyorlar.

Ama şöyle birisi burada mediamarkt üzerinden iletişime geçtiğini belitti ve stokta yokmuş dedi, yinede eğer ki bu stok uyarısını görmeyip bu durumu yaşayan birisi THH başvursa haklı sayılabilir.

O kısmı düzelttim biraz abartıya kaçmış olur diye.
Yorumuna pek katılmıyorum hocam, bu açıdan satıcıyı değil tüketiciye düşünmek gerekiyor. Tüketici aldığı ürünün yanlış mı gelecek, doğru mu gelecek düşüncesine zaten girmemeli. Fark ettiysen çoğunlukla TR firmalarında yaşanıyor böyle şeyler. Hem tüketicinin zamanını çalıyor , hemde parasına belli bir miktar zaman haciz koyuyor bildiğin :D tabi ki tüketici aldığı ürünün gelmesini isteyecek, bundan doğal bir şey yok.

ama şöyle birisi burada mediamarkt üzerinden iletişime geçtiğini belitti ve stokta yokmuş dedi, yinede eğer ki bu uyarıyı görmeyip bu durumu yaşayan birisi thh başvursa haklı sayılabilir.

O kısmı düzelttim biraz abartıya kaçmış olur diyeÖyle dedi diye doğru olduğu ne malum. Ürün belli, açıklama belli. Pahalı satsa aaa yanlış girmişiz fiyatı iade edelim mi diyecekler?
O yazan kişinin doğru bilgi aldığı ne malum? Mediamarkt şu an mağazalarda bir çok ürünü neredeyse piyasadan 2 kat pahalı satıyor. Müşteri bunu fark edince ücrette iade yapıyor mu, hayır. Böyle konulara girip de olumsuzluk yayan veya baltalayanları gram anlamıyorum. Ne katkın oldu şimdi sürece?

Yorumuna pek katılmıyorum hocam, bu açıdan satıcıyı değil tüketiciye düşünmek gerekiyor. Tüketici aldığı ürünün yanlış mı gelecek, doğru mu gelecek düşüncesine zaten girmemeli. Fark ettiysen çoğunlukla TR firmalarında yaşanıyor böyle şeyler. Hem tüketicinin zamanını çalıyor , hemde parasına belli bir miktar haciz koyuyor bildiğin :D tabi ki tüketici aldığı ürünün gelmesini isteyecek, bundan doğal bir şey yok.
Yine dönüp dolaşıp her ciddi indirim konusunda bu muhabbet oluyor. Sen haklısın bu arada lafım yok hiçbir şekilde. Öte yandan normal bir kullanıcı rastgele gezerken denk geldi ve heveslenip aldı mesela. Alırken niye gidip düşünsün ki "ulan sisteme yanlış girmişlerdir ben bunu almayayim" diye, bu açıdan da bakmak gerek. Yani ben yoruma kısmi katılmakla beraber sadece kendi karakterini yansıtır lafında senle aynı tarafta değilim. Birisi şansa indirim gördü ve gerçekten de kendisine kullanmak için alacaktı ama sonra hevesle aldığı ürün iptal olduğu için hakkını aradı diye karaktersiz damgası yememeli.

Aslında biraz inceledim de sitelerinde 1tb olanı var onu yollayabilirlerdi, buna rağmen 480gb yollamaları kasten yapılmış gibi.

Son düzenleme:
Neyse 10 tane sipariş eden arkadaş vardı :D bardağın dolu tarafından bakalım ona da iyi oldu aslında. Ben 2 tane sipariş ettim diye, anlamadığım şekilde 10 tane sipariş eden kişiden daha fazla tepki görmüştüm sanki suç işlemişim gibi. Bi soğuk su içip iptali vereyim ben de yavaştan.

O yazan kişinin doğru bilgi aldığı ne malum? Mediamarkt şu an mağazalarda bir çok ürünü neredeyse piyasadan 2 kat pahalı satıyor. Müşteri bunu fark edince ücrette iade yapıyor mu, hayır. Böyle konulara girip de olumsuzluk yayan veya baltalayanları gram anlamıyorum. Ne katkın oldu şimdi sürece?
baltalamak derken? kimseye bir şey demedim ürünü alamadım buna rağmen negatif bir tane yorum yapmadım, şimdi ise yanıt verdiğin yorumu düzelttim, sitelerinde 1tb stoğu var hatayı telafi olarak ondan yollanabilirdi ama dert edilmemiş karşılığını vermek tercihi size kalmış, ama 10 tane sipariş eden arkadaş var yukarıda eğer o adam thh kazanırsa size stok kalmaz söyliyeyim.

Son düzenleme:
Bir zahmet başvurmasınlar üçkağıtçılık olur bu burada stokta olmadığını belirten birisi oldu mu? oldu buna rağmen iptal etmedi kimse, yinede başvuracak varsa diyecek bir şey yok.

Ayrıca sisteme yanlış giren insanı da düşünmek gerek, sizin bizim gibi orada çalışan birisi bu işin ucu ona patlayabilir.
Hocam ucu ona patlasın bir zahmet belki birikmiş parasıyla bunu aldı alanlar şimdi ürün geldi onu iade için kargoya götürecekler bir de paranın geri yatmasını bekleyecekler 2 haftadan aşağı olmaz bu süreç , yaptıkları hata yüzünden müşteri mağduriyet yaşıyorsa çalışan da yaşasın bir zahmet.

Hocam ucu ona patlasın bir zahmet belki birikmiş parasıyla bunu aldı alanlar şimdi ürün geldi onu iade için kargoya götürecekler bir de paranın geri yatmasını bekleyecekler 2 haftadan aşağı olmaz bu süreç , yaptıkları hata yüzünden müşteri mağduriyet yaşıyorsa çalışan da yaşasın bir zahmet.
Sonuçta limitimin bir kısmı gitti ve dediğin gibi iade süreciyle uğraşacağım. Düzgün iş yapmak bu kadar zor olmamalı. Bu kaçıncı Mediamarkt hatası.

Edit: elime ulaştı ve evet 480gb olan iade ettim artık başka zamana yakalarsam alırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürünü gelen var mı?
Geldi ustam

Ekler

• image.webp
    image.webp
    2.2 MB · Hit: 155
Neyse 10 tane sipariş eden arkadaş vardı :D bardağın dolu tarafından bakalım ona da iyi oldu aslında. Ben 2 tane sipariş ettim diye, anlamadığım şekilde 10 tane sipariş eden kişiden daha fazla tepki görmüştüm sanki suç işlemişim gibi. Bi soğuk su içip iptali vereyim ben de yavaştan.
Kalbimi kırıyorsun kardeşş :)) nur topu gibi 10 tane 480gb ssd geldi :D tabii ki iade...

Benim başıma gelse şahsen THH'ye gidelim, mağaza ceza almamak için ürünü yanlış gönderiyor. Yanlış girdiysen ürünü ve fiyatı iptal et kardeşim utanmadan 5 bin liraya 480 gb ssd gönderiyor. Alan arkadaşlar kesinlikle tüm hukuki yollara başvurmanızı tavsiye ederim.

Geri