🔥İndirim Osmaniye Yer Fıstığı Ezmesi - 4 Kg 720 TL (Kodla beraber)

aromalıları çok mu diyet bozar acaba çikolatalı hindistan cevizli vs. yediğime içtiğime dikkat ediyorum.
Aromalılarının içeriği bence diyet bozacak kadar kötü değil, içinde yüzde iki pancar şekeri var aşırı önemli diyetim diyorsan direkt sade al ama 4kg sade de çok kaçar bence

Aromalılarının içeriği bence diyet bozacak kadar kötü değil, içinde yüzde iki pancar şekeri var aşırı önemli diyetim diyorsan direkt sade al ama 4kg sade de çok kaçar bence
Valla öyle yaptım karışık paketten aldım 4kg

Afiyet olsun hocam
Hindistan cevizli olanı denedin mi ?Merak ettim. Hurmalı vardı önceden, olumsuz geri dönüş almış tadı çok baskın diye. Ben sade ve kakaolu olanı sevdim ama bunu merak ettim.

Hindistan cevizli olanı denedin mi ?Merak ettim. Hurmalı vardı önceden, olumsuz geri dönüş almış tadı çok baskın diye. Ben sade ve kakaolu olanı sevdim ama bunu merak ettim.
Denedim, açıkçası hindistan cevizliden çok emin değildim denemeden önce ama baskın bir hindistan cevizi tadı almıyorsunuz. Zaten hindistan cevizi yağı kullanılmış, büyük ihtimal dediğiniz gibi hurmalıdan gelen geri dönüş sonrası böyle yapmışlardır. Diğerlerine göre bana biraz daha fresh geldi güzel yani yenir

hocam yazayım dedim iftarla sahur arasında bi acıkma geldi, çikolatalı olanı pideye bolcana sürüp gömdüm baya iyiydi.

hocam yazayım dedim iftarla sahur arasında bi acıkma geldi, çikolatalı olanı pideye bolcana sürüp gömdüm baya iyiydi.
:) Yüksek kalori olduğundan sağlam enerji veriyor. Oruçken acıktırmıyor hiç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kodun geçerliliği 19 martta bitiyormuş

Bizimde fındığımız var fındık ezmesi yapmayı düşünüyorum makina alıp katkı maddesi koymadan sporculara özel tutar mı acaba fıstık kadar ucuz değil ama daha sağlıklı

Bizimde fındığımız var fındık ezmesi yapmayı düşünüyorum makina alıp katkı maddesi koymadan sporculara özel tutar mı acaba fıstık kadar ucuz değil ama daha sağlıklı
Sporcular pek tercih etmez protein oranı yerfıstığına göre çok düşük ve daha pahalı

Geri