- Reaksiyon skoru
- 29
yorumlarda aynı sorunu yaşayıp iade eden çok varmış.
valla eski nesil psulara para vermek saçma geliyor banaCORSAIR RM850e 850W 80PLUS GOLD FULL MODÜLER SİYAH Güç Kaynağı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
CORSAIR RM850e 850W 80PLUS GOLD FULL MODÜLER SİYAH Güç Kaynağı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Diğer sitelere göre ortalama 1000 tl daha ucuz
Eski nesil değil hocam. Pcı 5.1valla eski nesil psulara para vermek saçma geliyor bana
Baktımda detaylarda göremedim iyimişEski nesil değil hocam. Pcı 5.1
hocam bu video 2023 versiyonuna ait. vatandaki kutu görseline bakarsak atx 3.1 yani 2025 versiyonu.
yorumlarda aynı sorunu yaşayıp iade eden çok varmış.
Kasamda corsair cx650f rgb kullanıyorum. Tr ye gelir gelmez direk rx6600xt red devil almıştım bir kaç ay sonra kartta coil whine var diye kartı bu durumu belirterek çok ucuz bir fiyata sattım. Daha sonra yine hemen hemen aynı güçlerde bir kart aldım yine aynı sorun.hocam bu video 2023 versiyonuna ait. vatandaki kutu görseline bakarsak atx 3.1 yani 2025 versiyonu.
ben ve arkadaşım 2025 modelini kullanıyoruz. ben hiç farklı ses fark etmedim.
arkadaşım ise çok spesifik watt kullanımında (tahmini 150w civarı) düşük yük rezonansına denk gelmiş. battlefield 6 oynarken menüde 60 fps ayarı açık geliyor. redsec modunda uçakta giriş kısmı da menüden sayılıyor ama grafik olarak gpuya çok hafif yük bindiriyor. bu rezonans sesi 60 fps limitli olunca çıkıyor fps limiti kaldırınca güç tüketiğimi arttığı için ses kesildi.
hocam bence bu psuda corsair akıllanmış, 2023'de yaptığı hatayı yapmadığını söyleyebilirim. konuda paylaşılan videodaki gibi bir ses geliyorsa bu bir kusurdur, normal coil whine sesinden çok farklı bir şey bu.Kasamda corsair cx650f rgb kullanıyorum. Tr ye gelir gelmez direk rx6600xt red devil almıştım bir kaç ay sonra kartta coil whine var diye kartı bu durumu belirterek çok ucuz bir fiyata sattım. Daha sonra yine hemen hemen aynı güçlerde bir kart aldım yine aynı sorun.
Aslında sorunun corsair güç kaynağında olduğunu yedekte tuttuğum giriş seviyesi bir güç kaynağını test ederken fark ettim.
Corsair ile ilgili bu sıkıntıları çok duyduğum için bir dahaki güç kaynağım kesinlikle corsair olmayacak.
Ucuza sattığım red devil için hala aklıma geldikçe üzülürüm sorunu olmadığını bilseydim normal fiyata satmayı bırak hiç satmazdım.
Bendeki corsairdeki sorunda oyunu oynarken sıkıntı yok ama araya bir hikaye video sahnesi girerse orda bobin sesi çıkıyor.
Oldu bileBu akşam da 5500 olur mu şu an 6500
hocam güzel ama msi da garantilik bir durum olursa sıkıntı çıktığını söylemişlerdi bana vatanda nebi akgünün hazırladığı bir exel tablosu ve detaylı anlatım var orda tüm seriler üreticileri filan yazıyor ordan da inceleyip karar verebilirsinMSI MPG A850G PCIE5 850W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI 6.969 hangisi mantıklı ?
MSI MPG A850G PCIE5 850W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MPG A850G PCIE5 850W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com