🔥İndirim Havit Gamenote MS955WB PAW3311 2.4GHz +Bluetooth +Ekranlı Şarj 1250₺

fenerlimühendis

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,166
Oyuncu mouse diye satılan bu mauslarda neden ek tuş kombinasyonu olmaz. her şey sensör ve tasarı mdeğil.

mesela kullandığım mausta şu tuş var ki bana özellikle oyunlarda büyük kolaylık sağlıyor, tek tıklama ile 2 tık yapıyor. Bu tuşu farklı mouselerde görmedim hiç. Buna benze faydalı tasarımlar neden olmaz. Pahalı olanlarda var diye biliyorum ama uygun olanlarda da olmalı.

Mesela araç sürme oyunları için ufak bir pedal tuşu eklenebilir ki f310 f510 f710 gamepad de olan tuş gibi olabilir, daha ufak bir tuş tasarımı yapılabilir.

1773205912147.webp

Oyuncu mouse diye satılan bu mauslarda neden ek tuş kombinasyonu olmaz. her şey sensör ve tasarı mdeğil.

mesela kullandığım mausta şu tuş var ki bana özellikle oyunlarda büyük kolaylık sağlıyor, tek tıklama ile 2 tık yapıyor. Bu tuşu farklı mouselerde görmedim hiç. Buna benze faydalı tasarımlar neden olmaz. Pahalı olanlarda var diye biliyorum ama uygun olanlarda da olmalı.

Mesela araç sürme oyunları için ufak bir pedal tuşu eklenebilir ki f310 f510 f710 gamepad de olan tuş gibi olabilir, daha ufak bir tuş tasarımı yapılabilir.

Alıntıyı görüntüle
Ben ilk macroyu bu mouse ile görmüştüm bende klavye mouse seti vardı eskiden ne güzel setti be x7

1773208125829.webp

Amazon dan Aigo GM G80 i 750tl ye almak daha mantıklı

bu paraya 3311 alınmamalı bunu alın daha iyi 3395se var şarj istasyonu da çok kötü bi özellik bence sırf aksesuar hawk hm420 kullanıyorum atk a9 dan geçtim şarj bitince kabloyu takıp devam ediyodum bunda da aynısını yapıyorum gerçi ama istasyonu adam akıllı kullanmıyorum.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Amazon dan Aigo GM G80 i 750tl ye almak daha mantıklı
katılıyorum 3311 alcaksanız çok para harcamamalısınız

Şarj istasyonun avantajı kabloyu takmakla uğraşmıyorsun. İşin bitti mi koy istasyona şarj olsun.

Masada artı dock ekran görüntüsü oluyor. Seveni vardır ama ben sevmiyorum.

Bu parayı da dock sevmediğim için vermezdim. Masamda ekran olsun diyenler alabilir harici 3395 bulunuyor arkadaşlar link atmış atk almak çok çok daha mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,803
Üyeler
191,169
Son üye
abdprox
Geri