O11 Dynamic Flow Mini V2 Beyaz Bilgisayar Kasası 4999tl pckolik

MPG X870E EDGE TI WIFI
9800x3d
XPG Lancer Blade Beyaz RGB DDR5-6400Mhz CL32
Depcool Ag620White
Lian li Universal Screen
Thermalright TL serisi fan kitleri
Lian Li 850W platinum
Galax 5070 Ti Click şeklinde hocam

Benim kasa geldi içinde fanlar mevcut gpu dik koymak için aparatta mevcut. Dünkü white inno3dyi dik koycam sanırım bilgisi olan güzel bi riser kablo önerebilir mi elimde bir tane mining zamanlarından kalma riser varda bilmiyorum?

Benim kasa geldi içinde fanlar mevcut gpu dik koymak için aparatta mevcut. Dünkü white inno3dyi dik koycam sanırım bilgisi olan güzel bi riser kablo önerebilir mi elimde bir tane mining zamanlarından kalma riser varda bilmiyorum?
hayırlı olsun bu kasanın fanları reverse olan modeli var mıdır

Kasamıza kavuştuk :)

Ekler

• 74f369da-2ee9-45e3-b2c3-02678e7f2879.webp
    74f369da-2ee9-45e3-b2c3-02678e7f2879.webp
    2.2 MB · Hit: 41
Reis mutlu kutunun içine girerse daha mutlu olur gibi. Maşallah Rabbim nazarladan saklasın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam orj fanları mı kullanacaksınız? Eğer kurarsanız foto atabilir misiniz? Benim işlemci ram eksik kurmadım daha merak ediyorum.
Bende dün teslim alıp kurdum hocam lian li sl fanlar ile harika oldu, arka kablolama yerleri çok iyi kablo cırtı koymuşlar heryere alttaki Hdd yuvalarını takmazsak baya alan kalıyor

Bende dün teslim alıp kurdum hocam lian li sl fanlar ile harika oldu, arka kablolama yerleri çok iyi kablo cırtı koymuşlar heryere alttaki Hdd yuvalarını takmazsak baya alan kalıyor
Hocam varsa görsel paylaşır mısınız bende Asianhorse Rgb fan bakıyorum şuan.

Reis mutlu kutunun içine girerse daha mutlu olur gibi. Maşallah Rabbim nazarladan saklasın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam orj fanları mı kullanacaksınız? Eğer kurarsanız foto atabilir misiniz? Benim işlemci ram eksik kurmadım daha merak ediyorum.
Evet orjinal kullanacağım, ram ve ssd alamadım ben de o yüzden şimdilik biraz beklemek zorunda. Diğer parçalar da yolda, işlemcim ve monitörüm elimde sadece :(

Ekler

• IMG_8232.webp
    IMG_8232.webp
    670.9 KB · Hit: 30
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,407
Üyeler
190,744
Son üye