Drtalhaakpolat
80+
- Reaksiyon skoru
- 72
Neler kullandınız ayrıca kasadaki ekrana <3buda benden olsun...
Neler kullandınız ayrıca kasadaki ekrana <3buda benden olsun...
hayırlı olsun bu kasanın fanları reverse olan modeli var mıdırBenim kasa geldi içinde fanlar mevcut gpu dik koymak için aparatta mevcut. Dünkü white inno3dyi dik koycam sanırım bilgisi olan güzel bi riser kablo önerebilir mi elimde bir tane mining zamanlarından kalma riser varda bilmiyorum?
Bunlar reverse diye biliyorum hocam arkadan öne doğru üflüyorlar. Alttakiler ve yandakiler içeri doğru çekiyor havayı.hayırlı olsun bu kasanın fanları reverse olan modeli var mıdır
Reis mutlu kutunun içine girerse daha mutlu olur gibi. Maşallah Rabbim nazarladan saklasın.Kasamıza kavuştuk![]()
Hocam orj fanları mı kullanacaksınız? Eğer kurarsanız foto atabilir misiniz? Benim işlemci ram eksik kurmadım daha merak ediyorum.Kasamıza kavuştuk![]()
Bende dün teslim alıp kurdum hocam lian li sl fanlar ile harika oldu, arka kablolama yerleri çok iyi kablo cırtı koymuşlar heryere alttaki Hdd yuvalarını takmazsak baya alan kalıyorReis mutlu kutunun içine girerse daha mutlu olur gibi. Maşallah Rabbim nazarladan saklasın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam orj fanları mı kullanacaksınız? Eğer kurarsanız foto atabilir misiniz? Benim işlemci ram eksik kurmadım daha merak ediyorum.
Hocam varsa görsel paylaşır mısınız bende Asianhorse Rgb fan bakıyorum şuan.Bende dün teslim alıp kurdum hocam lian li sl fanlar ile harika oldu, arka kablolama yerleri çok iyi kablo cırtı koymuşlar heryere alttaki Hdd yuvalarını takmazsak baya alan kalıyor
Evet orjinal kullanacağım, ram ve ssd alamadım ben de o yüzden şimdilik biraz beklemek zorunda. Diğer parçalar da yolda, işlemcim ve monitörüm elimde sadeceReis mutlu kutunun içine girerse daha mutlu olur gibi. Maşallah Rabbim nazarladan saklasın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam orj fanları mı kullanacaksınız? Eğer kurarsanız foto atabilir misiniz? Benim işlemci ram eksik kurmadım daha merak ediyorum.
beklıyoruz hocamEvet orjinal kullanacağım, ram ve ssd alamadım ben de o yüzden şimdilik biraz beklemek zorunda. Diğer parçalar da yolda, işlemcim ve monitörüm elimde sadece![]()
Hocam varsa görsel paylaşır mısınız bende Asianhorse Rgb fan bakıyorum şuan.