Acele yoksa en azından 5 için 2026 model beklenebilirŞu arabayı almak için babamla kredi çıkmasını bekliyoruz öyle diyim.
Tipi güzel o yüzden ama 5 daha iyi bagaj anlamında filan.Aha benim gibi ioniq sevdalısı birini görüyorum forumda.
Daha bugün ioniq 6 fotosu çekip agalara gönderdim.
Togg'a göre matrah artıyor genelde.Alt matrahta tutmak için elinden geleni yaparlar hocam. 3300'e 100 araç satamazlar. Mercedes BMW Audi araçların giriş seviyesindeki araçlara yönelir insanlar. Benim acelem yok, temmuzda 3. bakımım ve muayenem geliyor ondan önce arabayı çıkarmaya çalışıcam.
Şuanki aracım amg süspansiyon olduğu için rahatlık bakımından her elektrikli beni tatmin edecek.
Kriterlerim telefon bağlantısı, trim kaliteleri, iç donanım doluluğu ve EV mimari özellikleri oluyor.
Yeni model ile 80-90km menzil artışı olacağı da söylenir benim işime gelir, yılda 2-3 700km+ menzilli yolculuk yapılıyor araçla
3 4 milyon olursa mümkün değil onu almamız. Vergi ödeyeceğime Megan alır geçerim cebimde para da kalır.Acele yoksa en azından 5 için 2026 model beklenebilir
Tam aile aracı evet.Tipi güzel o yüzden ama 5 daha iyi bagaj anlamında filan.
Fiyatı uçuk olmasa güzel aslında şöyle 1m altına bir göremedik gitti galiba ağır hasarlı, hurdası çıkmış ve +200k km geçtikten sonra görmeye başlayacağız.Tam aile aracı evet.
Bu yüzden matrah artışı için erken. Togg bu finansman kampanyaları ile daha satışı dolduramıyorken zam yaparsa hiç dolduramaz. En azından yaza kadar bu matrahlarla devam ederiz gibi.Togg'a göre matrah artıyor genelde.
Bence de yaz sonunda gelecek matrah guncellemesi.Bu yüzden matrah artışı için erken. Togg bu finansman kampanyaları ile daha satışı dolduramıyorken zam yaparsa hiç dolduramaz. En azından yaza kadar bu matrahlarla devam ederiz gibi.
Benimde beklentim bu matraha göre paket ayarlayıp getirecekler, tesla standart LR bile %25'e getirilebilir dedikoduları bile çıktı. Rekabet yükselebilir bir anda.
Ki 3.2m ye getirirlerse tesla juniper sr 2. elde fıstık gibi bekliyor ona yenilir herkes. Pek mantıklı durmuyor yüksek matrahtan getirmeleri
Matrah artarsa 2 ye bile imkansız hocam.Fiyatı uçuk olmasa güzel aslında şöyle 1m altına bir göremedik gitti galiba ağır hasarlı, hurdası çıkmış ve +200k km geçtikten sonra görmeye başlayacağız.
Alt matrahta tutmak için elinden geleni yaparlar hocam. 3300'e 100 araç satamazlar. Mercedes BMW Audi araçların giriş seviyesindeki araçlara yönelir insanlar. Benim acelem yok, temmuzda 3. bakımım ve muayenem geliyor ondan önce arabayı çıkarmaya çalışıcam.
Şuanki aracım amg süspansiyon olduğu için rahatlık bakımından her elektrikli beni tatmin edecek.
Kriterlerim telefon bağlantısı, trim kaliteleri, iç donanım doluluğu ve EV mimari özellikleri oluyor.
Yeni model ile 80-90km menzil artışı olacağı da söylenir benim işime gelir, yılda 2-3 700km+ menzilli yolculuk yapılıyor araçla
Aileye almak için düşünüyorum zaten. 110'dan fazla basmayan babam için mükemmel. Ayrıca 800v mimarisi ile dediğiniz gibi 15dk mola hiç can sıkmaz. Zaten 2.30-3 saatte bir mola veriyorlar. Genel kullanım şehir içi olacağı için çok da mesele değil zatenMenzil konusunda 63 KW için konuşmak gerekirse bir beklentiniz olmasın uzun yolda, 300-350 km'de bir mutlaka şarja takmanız gerekecek, bol bol 110-130 km arası sürüş yapmak zorundasınız. Konfor konusunda bulutlara çıkmışsınız gibi hissiyat verir mevcut aracınızdan sonra. Telefon bağlantısı son güncellemelerle birlikte mükemmele çıktı diyebilirim, 10 bağlantının 8 inde telefon çat diye bağlanıyor ve hiçbir sıkıntı yaşamıyorum, cebinizde unutun gitsin. İç donanım yazdığım gibi, eskiden daha doluydu ancak hala fiyatına göre tatmin ediyor ama biraz daha zamlanırsa etmeyecek. Mimarı özellikleri bakımından zaten daha iyisi yok, TR'de mevcut en hızlı şarj istasyonlarından dahi faydalanıp, 15 dakikada 10-80 görmüşlüğüm var, uzun yolda sık ancak kısa duruşlarla rahat rahat gidersiniz.