Yardım AOC 25g4sxu ölü/stuck pixel ve ips glow

xthepatates

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
407
Bugün itopyadan 6.799tl ye almış olduğum aoc 25g4sxu 310 hz monitörüm geldi ancak ekranın sağ orta üstünde ölü veya stuck piksel var. Beyazda belli oluyor, kırmızıda az belli oluyor yeşilde tamamen siyah gibi göze batıyor mavide de az belli oluyor. Bu stuck piksel mi ölü piksel mi?

IMG_4537.webp

IMG_4533.webp

IMG_4535.webp

IMG_4536.webp

Ve monitörde ips glow var sağ tarafta işaretli yerler gözle bile gri tonunda ve aşırı göze batıyor sadece gözle görünen yerleri nereye kadar göze gri gözüktüğünü işaretledim diğer yerler gözle seçilmiyor
IMG_4534.webp

İade mi etmeliyim yoksa değişim mi istemeliyim? Veya bu değiştirmeye değer bir sorun değil mi? Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Biraz başın ağrıya bilir muhtemelen servise gönderelim diyecekler vesaire servis onaylarsa iade alma ihtimalleri var direk kendi siteleri üzerinden satış yapan satıcılar da iade süreci işi yokuşa sürmek tarzında olabiliyor ben 20 gün önce incehesap’tan aldım direk kendi sitelerinden ürünü ben iadeye gönderiyorum adamlar servise gönderiyor neyse ki şansımdan servis iadeye onay vermiş Öte yandan IPS glow vs bu sorun olmayan IPS monitör sanırım hiç yok bu bir arıza değil muhtemelen monitöründe hiçbir problem olmayabilir de resimler abartılı gösterebiliyor diğer arkadaşlar gerekli yorumu yapacaklardır bol şans

Her şey servisin kararına bağlı amazon dışındaki satıcılar açık kutu ürünleri kabul etmiyor.

Her şey servisin kararına bağlı amazon dışındaki satıcılar açık kutu ürünleri kabul etmiyor.
Direk kendi siteleri üzerinden satış yapan satıcılar için geçerli bu söyledikleriniz arada hepsi burada olursa Trendyol olursa tecrübeyle sabit servis şartı yok

gecmis olsun bende de ayni model mevcut sorun yasarsam arkam saglam olsun diye amazon tercih etmistim

Biraz başın ağrıya bilir muhtemelen servise gönderelim diyecekler vesaire servis onaylarsa iade alma ihtimalleri var direk kendi siteleri üzerinden satış yapan satıcılar da iade süreci işi yokuşa sürmek tarzında olabiliyor ben 20 gün önce incehesap’tan aldım direk kendi sitelerinden ürünü ben iadeye gönderiyorum adamlar servise gönderiyor neyse ki şansımdan servis iadeye onay vermiş Öte yandan IPS glow vs bu sorun olmayan IPS monitör sanırım hiç yok bu bir arıza değil muhtemelen monitöründe hiçbir problem olmayabilir de resimler abartılı gösterebiliyor diğer arkadaşlar gerekli yorumu yapacaklardır bol şans
Ürüne ve içeriğine zarar gelmediği sürece normalde 14 gün içinde koşulsuz şartsız iade hakkımız var ama firmalar bunu hiçe sayıyor. Önceki lg 144hz ips monitrümde hiç ips glow veya ölü piksel yok ancak işaretli yerler neredeyse normal gözle bile açık gri renkte. 1 ölü piksel ve fazla ips glow için değer mi sizce iade veya değişim.

Ürüne ve içeriğine zarar gelmediği sürece normalde 14 gün içinde koşulsuz şartsız iade hakkımız var ama firmalar bunu hiçe sayıyor. Önceki lg 144hz ips monitrümde hiç ips glow veya ölü piksel yok ancak işaretli yerler neredeyse normal gözle bile açık gri renkte. 1 ölü piksel ve fazla ips glow için değer mi sizce iade veya değişim.
Bütçeniz var ise OLED monitörlere bakın bir IPS iade gider başka bir IPS gelir onun da garantisi yok bütün IPSlerde az veya çok var bu tarz durumlar durumlar diyorum çünkü üretim hatası arıza sayılmıyor yapısından kaynaklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,643
Üyeler
190,247
Son üye
cnbrex
Geri