Yardım 7800x3d ye hangi sıvı soğutma?

sistemim imza kısmında tam yazıyo. 7800x3d de thermalrigt peerless assassin 120 black kule tipi soğutucu kullanıyorum. ses konusuna biraz takığım. kasada ekran kartı ve kule tipindeki fanları saymazsak 9 fan var. sessiz çalışması için endorfy fluctus fanlar aldım. devrini de biraz kıstım ve baya da sessiz. ama işlemci biraz sıcak çalışıyo bu sefer. boşta 44-45 chrome açınca 47 lere geliyo. ekran kartı 40 ı geçmiyo ama işlemci biraz gözüme batıyo. 360 lık bi sıvı soğutma alsam daha sessiz ve daha serin mi olur acaba. kule tipinden anlarım ama sıvı soğutma hiç kullanmadım bilgim yok. sadece pompa sesi sorunu da olduğunu duydum. sessiz çalışan serin tutacak bişe bilen var mı. kasam msi mag pano 130r mlg edition 360mm destekliyo
Bahsettigin sicakliklar gayet normal daha ne olacak kac derecede calisacak? 7800x3d den bahsediyorsun. Oyunlarda kac derece?

acaba kule tipi mi daha sessiz olur bu mu

fanına bak alırken babus kule tipinin

fiyatı yuksek ufaktan ama çok sessiz full rpmde bile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

• Gürültü seviyesi (yüksek hız)24,6 dB
24 db

kule tipi var zaten thermalright peerless assassin 120 black kullanıyorum. noctua gereksiz tuzlu bide bu attığın g1 ve biraz sesli asıl g2 si var.
kule tipi olarak buna da geçebilirim ama bilmiyorum sıvı soğutma mı daha sessiz olur kule tipi mi bilemedim

Bahsettigin sicakliklar gayet normal daha ne olacak kac derecede calisacak? 7800x3d den bahsediyorsun. Oyunlarda kac derece?
fan ayarı çekmeden önce boşta 39-40 derecelerde takılıyodu oyunda 70 i hiç görmedi şuan da aynı

kule tipi var zaten thermalright peerless assassin 120 black kullanıyorum. noctua gereksiz tuzlu bide bu attığın g1 ve biraz sesli asıl g2 si var.
kule tipi olarak buna da geçebilirim ama bilmiyorum sıvı soğutma mı daha sessiz olur kule tipi mi bilemedim

g2'si 10k civarinda geziyor bu spirit 120 evo da sessiz aslinda ama max yukte duyulur çok ufaktan

g2'si 10k civarinda geziyor bu spirit 120 evo da sessiz aslinda ama max yukte duyulur çok ufaktan
şöyle zaten oyunda umursamıyorum kulaklık takıyorum zaten benim amacım forumda takılırken falan sıfır fan sesi olsun ve serin de çalışsın

şöyle zaten oyunda umursamıyorum kulaklık takıyorum zaten benim amacım forumda takılırken falan sıfır fan sesi olsun ve serin de çalışsın

tamam bu isini gorur ozmn 30db'e kadar hava sesi gibi çok az duyuorsun ki kasanın içinde olacak zaten bence mantıklı bu

fan ayarı çekmeden önce boşta 39-40 derecelerde takılıyodu oyunda 70 i hiç görmedi şuan da aynı
Bence cok zorlamayalım:) o islemci icin daha fazlasını aramak cok mantıklı degil hocam.

sistemim imza kısmında tam yazıyo. 7800x3d de thermalrigt peerless assassin 120 black kule tipi soğutucu kullanıyorum. ses konusuna biraz takığım. kasada ekran kartı ve kule tipindeki fanları saymazsak 9 fan var. sessiz çalışması için endorfy fluctus fanlar aldım. devrini de biraz kıstım ve baya da sessiz. ama işlemci biraz sıcak çalışıyo bu sefer. boşta 44-45 chrome açınca 47 lere geliyo. ekran kartı 40 ı geçmiyo ama işlemci biraz gözüme batıyo. 360 lık bi sıvı soğutma alsam daha sessiz ve daha serin mi olur acaba. kule tipinden anlarım ama sıvı soğutma hiç kullanmadım bilgim yok. sadece pompa sesi sorunu da olduğunu duydum. sessiz çalışan serin tutacak bişe bilen var mı. kasam msi mag pano 130r mlg edition 360mm destekliyo
Senle konuştuyduk bu konuyu sanki, hem hiç ses çıkmasın hem 45 derecede kalsın diyemezsin öyle bir sistem yok ben de takığım çok denedim eni sonu işlemcinin 55-60 derecelere çıkmasına razı oldum.

ses olarka nasıl fanları çok sesli mi veya pompa sesi var mı

bide imza kısmında 5600 yazıyo stok soğutucuyla bile soğutuluyo 7800x3d ile aynı değil
sesten bi rahatsızlığım yok zaten kulaklık takıyorum fps oyuncusuyum

Senle konuştuyduk bu konuyu sanki, hem hiç ses çıkmasın hem 45 derecede kalsın diyemezsin öyle bir sistem yok ben de takığım çok denedim eni sonu işlemcinin 55-60 derecelere çıkmasına razı oldum.
yok ses 30db i aşmıyo ve boşta 44-45 derece üstü olmuyo chrome da film dizi açıp forumda takılırken 46-47 derece oyunlarda da net test etmedim ama 70 i görmüyo sadece belki daha iyisi olur diye bakınıyorum. asıl sorun sanırım işlemci soğutucusundan çok kasadaki fanların aşırı yavaş çalışması ekran kartı da normale göre yükseldi bi tık

sesten bi rahatsızlığım yok zaten kulaklık takıyorum fps oyuncusuyum
benim sorunum zaten oyunda değil. bende kulaklık takıyorum oyun oynarken. sorun boş internette takılırken forumda takılırken ki zaman. aslında çoğunu rahatsız edecek bi ses yok benimki takıntı

aynı işlemci ile bunu kullanıyorum yeni aldım, boşta 40 derece stres testinde %100 de 63-65 derece. Pompa sesi sıfır fan sesi güzel sessiz.
dün indirimdeydi 3350 ye aldım ben bugün bitmiş.
bütçe varsa bunun 360mm olanını da alabilirsin indirimde 5200 tl şuan amazonda.
aynısını bende kullanıyorum gayet yeterli öneririm ve uygunda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,719
Üyeler
189,914
Son üye
coderift
Geri