❌İndirim Bitti! Ceramical MS1 Metal Ayaklı Çalışma Masası - 160cm 890 Tl

1000122369.webp

İptal geldi bana da hatalı fiyat nedeniyle.

Toplu thh başvuralım 😅

Ekler

• 1000081083.webp
    1000081083.webp
    91 KB · Hit: 94
Beyler benimkide iptal yedi müşteri hizmetlerini darlayın, başka bir satıcadan ücret farkı ödemeden ürünümün temin edilmesi veya fiyatı en yakın satıcıdan arkadaki fiyat farkını alt limitsiz kupon olarak tanımlamasını ıstiyorum deyin. Hakkınızı arayın ben şimdi arayıp müşteri hizmetlerine talep açtım.

Beyler benimkide iptal yedi müşteri hizmetlerini darlayın, başka bir satıcadan ücret farkı ödemeden ürünümün temin edilmesi veya fiyatı en yakın satıcıdan arkadaki fiyat farkını alt limitsiz kupon olarak tanımlamasını ıstiyorum deyin. Hakkınızı arayın ben şimdi arayıp müşteri hizmetlerine talep açtım.
bir işe yarayacağın ı sanmıyorum

Thh ile çözüme kavuşabilirsiniz. Ben uğraşmam büyük ihtimal

Vallahi müşteri hizmetlerine öyle Kıl oldum ki hem Hepsiburada Premium parası alacağım hem de O masayı alacağım sırf bu ay n11 idefix ve Hepsiburada üçünden de acayip şikayetçiyim oğlum İyi ki amazon var vallahi 100 lira fazla olsun ama amazon olsun benim hepsiburada'dan aylık en az 20 25k harcamam var daha da tıklamam uygulamaya

thh ye başvurup kazansanız bile satıcının gönderdiği ürünleri görünce değer mi bilemedim tabi hak aramak güzel bir şey :kekw: :kekw:

Vallahi hocam açıkçası Benimki şu an İnat 🤣🤣

Geri