Gamer gen TR sorumsuzluğu!

Reaksiyon skoru
7
Yaklaşık 1 ay önce gamer Gen.TR'den FİFİNE A8T Mikrofon satın aldım ürün geldikten 2 gün sonra iade verdim yanış ürün sipariş verdiğim için iade için aradım faturanın kurumsal oldugunu iadesini kesmem gerekiyor mu diye sordum kesmeniz gerekmiyor işleme alınacak fatura iptal edilecek diye belirtildi bu konusmadan yaklasık 1 ay sonra hiçbir mail, arama veya SMS dönüşü olmadan ürünü tekrar kargolayıp bana geri gönderdiler aradığımda ise size o bilgiyi veren arkadaş hakkında yaptırıp uygulanacak fakat sizin iade hakkınız dolduğu için iadeniz alınmayacaktır deyip telefonu kapattılar sakın ama sakın alışveriş yapmayın.

Thh başvurun

illa banka hesaplarına bloke geldikten sonra doğru düzgün iş yapıyorlar. Uğraştırdıkları için durumunuza üzüldüm hocam umarım sorunsuz çözülür. İş ahlakı böyle kötü olan firmaları her yerde görünür bir şekilde gösterecek etiketler lazım artık insanlara malesef. :')

illa banka hesaplarına bloke geldikten sonra doğru düzgün iş yapıyorlar. Uğraştırdıkları için durumunuza üzüldüm hocam umarım sorunsuz çözülür. İş ahlakı böyle kötü olan firmaları her yerde görünür bir şekilde gösterecek etiketler lazım artık insanlara malesef. :')
evet hocam haklıınız bugün aradılar sorunumu .çzüceklerini iademin yapılacağını belirttiler iade yapıldıgında konuyu çözüme kavuşturup sileceğim

evet hocam haklıınız bugün aradılar sorunumu .çzüceklerini iademin yapılacağını belirttiler iade yapıldıgında konuyu çözüme kavuşturup sileceğim
silme kalsın milletede aynısını yapacaklar bugün sana yarın bana

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
İtopyanın yan kuruluşu demişlerdi bu gamer gen için doğru mu bilen var mı

İtopyanın yan kuruluşu demişlerdi bu gamer gen için doğru mu bilen var mı
evet birebir aynı firma ticari ünvan eera elektronik ürünler tasarımlar site şekli stok kartları falan her şey aynı

evet thh başvururkende eera olarak kayıt alıyor e devlet eeraya kayıtlı itopya şirketiyle aynı

bence de silme kalsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,274
Üyeler
190,003
Son üye
imam hatipoğlu
Geri