Hocam bu?ıps glow bu. oyun oynarken yada video izlerken çok rahatsız etmiyorsa bence iadeye gerek yok
Hocam bu?ıps glow bu. oyun oynarken yada video izlerken çok rahatsız etmiyorsa bence iadeye gerek yok
Hocam bu?
Teşekkür ederim glowda bunun için iaede edilirmiRehber: Işık sızması ile IPS glow nasıl anlaşılır?
LCD ekranlar görüntüyü verebilmek için LED arka aydınlatma kullanırlar, üretim hatası sebebiyle (panelin tam oturmaması, montaj hatası vs) ışık sızması meydana gelir. Işık sızması ekranın kenarlarında genelde beyaz bir ışık sızıntısı olarak ortaya çıkar. IPS glow ile sık sık karıştırılır. IPS...www.technopat.net
normal şartlarda edilir sizin resimde çok fazla görünüyor. gözle bakınca da benzer durum varsa ve rahatsız ediyorsa direkt gönder. modeli nedir bu arada ürünün hangi siteden aldın bideTeşekkür ederim glowda bunun için iaede edilirmi
Aşırı glow olmadığı sürece iade edilmez ancak kameradan dolayı fotoğrafta aşırı gözüküyor, gözünüzle gördüğünüz böyle ise iade, eğer böyle değilse kullanabilirsiniz. Mesela bir oyun açtınız karşıdan bile baktığınızda glow çok belirgin ise iade edebilirsiniz.Teşekkür ederim glowda bunun için iaede edilirmi
Hocam telefonda çok fazla gözüküyor ama ortamda ışık varsa bu kadar belli olmuyor karanlık olsa bile fotodaki kadar çıkmıyor ölü piksel çıkmadı sitede iaede etmek istemiyorumAşırı glow olmadığı sürece iade edilmez ancak kameradan dolayı fotoğrafta aşırı gözüküyor, gözünüzle gördüğünüz böyle ise iade, eğer böyle değilse kullanabilirsiniz. Mesela bir oyun açtınız karşıdan bile baktığınızda glow çok belirgin ise iade edebilirsiniz.
normal şartlarda edilir sizin resimde çok fazla görünüyor. gözle bakınca da benzer durum varsa ve rahatsız ediyorsa direkt gönder. modeli nedir bu arada ürünün hangi siteden aldın bide
Normal hali %70 parlaklık diğeride karanlıkHocam telefonda çok fazla gözüküyor ama ortamda ışık varsa bu kadar belli olmuyor karanlık olsa bile fotodaki kadar çıkmıyor ölü piksel çıkmadı sitede iaede etmek istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fotoğrafta fazla biraz aoc q27g4zr
İkinci fotoğrafta sol altta glow değilde ışık sızması var gibi gözüküyor. Bakış açını değiştirdiğinde büyüklüğü değişiyorsa glow, değişmiyorsa sızmadır. O sol alt köşe için bakış açını değiştirip tekrar bak. Kameradan anlaması zor. Normal kullanımda aşırı rahatsız etmemesi lazım.Hocam telefonda çok fazla gözüküyor ama ortamda ışık varsa bu kadar belli olmuyor karanlık olsa bile fotodaki kadar çıkmıyor ölü piksel çıkmadı sitede iaede etmek istemiyorum
Fotoğrafta fazla biraz aoc q27g4zr
Normal hali %70 parlaklık diğeride karanlık
Yok o sola gidersem gidiyor ışığı açarsam gidiyor ışık sızması değil bence iadeyle uğraşmak istemiyorum kullanılan gsliba böyleİkinci fotoğrafta sol altta glow değilde ışık sızması var gibi gözüküyor. Bakış açını değiştirdiğinde büyüklüğü değişiyorsa glow, değişmiyorsa sızmadır. O sol alt köşe için bakış açını değiştirip tekrar bak. Kameradan anlaması zor. Normal kullanımda aşırı rahatsız etmemesi lazım.