Wartales Güncel Türkçe Yama + Tüm DLC'ler (AI)

Hocam yama için teşekkürler. 3 Şubat'ta oyuna gelen güncelleme için bir güncelleme yapabilir misiniz?

Hocam yama için teşekkürler. 3 Şubat'ta oyuna gelen güncelleme için bir güncelleme yapabilir misiniz?

Hocam bugün oyuna güncelleme geldi yama çalışmıyor, sizinde güncelleme şansınız var mı ?

Güncel zaten dostum tekrardan indir
Hocam selamlar. Yeni güncelleme sonrası export_en.xml ve texts_en.xml dosyaları oyunu sıfırdan indirince gelmiyor. Dosya yapısını değiştirmişler sanırım. res.pak dosyasının içerisine eklemişler. Ben de bir yapmaya çalışacağım. Siz yaparsanız paylaşabilir misiniz?

Oyun dosya bütünlüğü dogrulayıp, tekrar indirdim önceki kurduğumuz gibi yaptım ancak oyun dili değişmiyor bir şeyi fixlemişler galiba 😅

Oyun dosya bütünlüğü dogrulayıp, tekrar indirdim önceki kurduğumuz gibi yaptım ancak oyun dili değişmiyor bir şeyi fixlemişler galiba 😅
Kurulum kısmında yazdım dostum, sadece res.pak dosyasını değiştirmen yeterli. test ettim yama çalışıyor tekrar dener misin

Kurulum kısmında yazdım dostum, sadece res.pak dosyasını değiştirmen yeterli. test ettim yama çalışıyor tekrar dener misin
Sağ olun hocam tekrar teyit ettim dediğiniz gibi çalışıyor elinize sağlık, iyi bayramlarınız olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,088
Üyeler
189,967
Son üye
kozi
Geri