Üst komşunun yaptığı gürültüyü nasıl kaydedebilirim ?

Reaksiyon skoru
14
Selamın Aleyküm .

Üst komşu o kadar çok gürültü yapıyor ki artık sinirlerim bozulmaya başladı . Tepinmelerini geçtim Günün her saati birşeyleri yerlere atıyorlar , sanki Kaya atıyorlar. Sanki deprem oluyor o derece. Telefon sesleri algılamıyor sanırım.
Bunun için hangi ürünü kullanmalıyım ve nasıl bir yol izlemem gerek ? Defalarca uyardım , Polisi aradım ama polis gelmiyor , gel konuşalım dediğimde evinden dışarı çıkmıyor . Çok sinir bozucu. Lütfen akıl verin.

Selamın Aleyküm .

Üst komşu o kadar çok gürültü yapıyor ki artık sinirlerim bozulmaya başladı . Tepinmelerini geçtim Günün her saati birşeyleri yerlere atıyorlar , sanki Kaya atıyorlar. Sanki deprem oluyor o derece. Telefon sesleri algılamıyor sanırım.
Bunun için hangi ürünü kullanmalıyım ve nasıl bir yol izlemem gerek ? Defalarca uyardım , Polisi aradım ama polis gelmiyor , gel konuşalım dediğimde evinden dışarı çıkmıyor . Çok sinir bozucu. Lütfen akıl verin.
sende gürültü yap oklavayı al yukarıya vur adam rahatsız olunca gelecek ve senden gelen seslerden dolayı karşılık verdim de.

sende gürültü yap oklavayı al yukarıya vur adam rahatsız olunca gelecek ve senden gelen seslerden dolayı karşılık verdim de.
Yahu adama etmediğim küfür kalmadı , gelmiyor gelmiyor çıkmıyor karşıma. Evinden çıkmıyor , dışarda denk getirsem güzel olacakta olmuyor . Dayaktan bike anlamayacak tip .

Adalet o kadar kötü ki sen gürültü yaparsan o seni şikayet eder sen ceza alırsın.(Belki)

polisi ara üst komşum çok fena şiddetli kavga ediyor de hatta öyle bi abart ki fight club kurmuşlar de bak nasıl geliyor polis
komşu polisi görünce bidaha yer mi gürültü yapmaya sanmam
poliste sana bir şey diyemez o kadar gürültü vardı ki ben öyle sandım de

Adalet o kadar kötü ki sen gürültü yaparsan o seni şikayet eder sen ceza alırsın.(Belki)
Asıl kötü olan insanlar , insanlar suç islemese başkasının hakkını gasp etmese adalete bu kadar gerek kalmaz .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

polisi ara üst komşum çok fena şiddetli kavga ediyor de hatta öyle bi abart ki fight club kurmuşlar de bak nasıl geliyor polis
komşu polisi görünce bidaha yer mi gürültü yapmaya sanmam
poliste sana bir şey diyemez o kadar gürültü vardı ki ben öyle sandım de
Ben yalan soylemeyi beceremem ki :) şu an bile gürültü var

Selamın Aleyküm .

22:00'a kadar istediğini yapabilir, uzlaşmaktan başka bir çaren yok. 22:00'den sonra devam ediyorsa gürültü yasağı kapsamına girer, hukuki hakların var.

22:00'a kadar istediğini yapabilir, uzlaşmaktan başka bir çaren yok. 22:00'den sonra devam ediyorsa gürültü yasağı kapsamına girer, hukuki hakların var.
Hocam bunlar uyumadan uyuyamiyorum. Gece gündüz . Polisi aradım gelmedi. Kaç kere.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,962
Üyeler
190,670
Son üye
emirsellisko
Geri