🔥İndirim Samsung Odyssey OLED G5 G50SF 27'' QHD,LS27FG500SUXUF 20499 TL 9 taksit Amazon

Bildiğim kadarıyla ikisi de Samsung'un paneli zaten. Ben ek bir indirim daha aldım 17 civarına gelmiş oldu. O nedenle geçmeyi düşünmüyorum artık. Hayırlı olsun size :)
iş bankası18500'e geliyor şuan asus olan incehesapta 26bin 1500 bonus veriyor maximuma feci kararsızım.

iş bankası18500'e geliyor şuan asus olan incehesapta 26bin 1500 bonus veriyor maximuma feci kararsızım.
Hocam 26 civarına çok iyi bence. Parlaklığı yüksek olanı da tercih edebilirsiniz. Ben QD-Oled olandan memnunum. Kağıt üstünde parlaklığın yüksek olması daha iyi gibi ama Reddit'te falan da zaten net bi karara varamamış kimse :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

16'ya geldi bana Amazondan 9 taksitle 1 aya yakındır kullanıyorum memnunum
Hocam senin bedavaya gelmiş zaten. 9 taksit 16K :)

Hocam hz farkı ve malzeme kalitesi bir de koruma tarafında daha iyi ama 26 ya çıkınca g6 da var, biraz daha üstüne koyunca daha iyileri var derken sınırı yok bunun. Aradaki fark da az değil ya. Resident Evil ile bir tık daha azalıyor ama hala fark farktır yani. Kaldı ki Qd Oled ler kolay kolay yanmıyormuş zaten, koruma devamlı aktif.

16 ya nasıl getirdin hocam, sistemi mi hackledin :)

Hocam hz farkı ve malzeme kalitesi bir de koruma tarafında daha iyi ama 26 ya çıkınca g6 da var, biraz daha üstüne koyunca daha iyileri var derken sınırı yok bunun. Aradaki fark da az değil ya. Resident Evil ile bir tık daha azalıyor ama hala fark farktır yani. Kaldı ki Qd Oled ler kolay kolay yanmıyormuş zaten, koruma devamlı aktif.

Kart puanı vs.

bunun matematiğini çözemedim ben :)

6bin lira fark var 60hz ve 1 sene fazla garanti demek bu samsung 2 sene veriyor asus 3 sene.
Hocam 26 civarına çok iyi bence. Parlaklığı yüksek olanı da tercih edebilirsiniz. Ben QD-Oled olandan memnunum. Kağıt üstünde parlaklığın yüksek olması daha iyi gibi ama Reddit'te falan da zaten net bi karara varamamış kimse :)

Hocam senin bedavaya gelmiş zaten. 9 taksit 16K :)
Hocam Glossy banding muhabbetinden kumara girmek istemiyorum gudubetim ben illa beni bulur sıkıntılı panel.

Kamuda fiyatı süper

Ekler

• 1000092790.webp
    1000092790.webp
    72.1 KB · Hit: 31
Beyler samsung g6 g60sf 500hz nasıldır kullanan var mı 14K hediye kartım var 26K ya geliyor

Öğrenci indirimli 20K
Kamuda 32.447 TL hocam. Almak istersen herhangi bir kar istemeden sipariş verebilirim. Öğrenci sayfasında aynı fiyat mı bilmiyorum.

Bu monitör hakkında detaylı bir araştırma yaptım. Bir çok yerde display port 1.2 olduğu için olumsuz eleştiri almış. Bir videodan gördüğüm kadarıyla firmware update ile dp nin 1.4 olduğu belirtiliyor. Bir kişi değil bir çok kullanıcı tarafından test edilmiş ayrıca. Firmware usb ye yüklenip arkadaki servis usb portu aracığıyla güncelleniyor.
Ülkemizde halihazırdaki kullanıcılar test ederse doğrulayabiliriz.
@Tayfunns @XanthiN @GGbaba
Portun 1.4 olması 1440p 180hz ve 10 bit olarak kullanmaya olanak sağlıyormuş başlıkta dediğine göre. (zaten kullanılabiliyordu benim bildiğim.)
burda paylaşmışlar ben ürünün kullanıcısı değilim. Yurt dışında 3 yıl bizde 2 yıl garantisi olması sebebiyle vazgeçtim ayrıca amerikada şuan resident evilin yeni oyununu veriyorlar monitor alana.

Merhaba, G5 G50SF yazılım güncellemesini yaptım ve söylendiği gibi DP 1.4 sürümü ve 10 bit geldiğini doğrulayabilirim.
Firmware update işlemi nasıl yapılır için hızlı bir rehber hazırladım @Tayfunns hocam soranlara yollayabilirsiniz:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,135
Üyeler
189,972
Son üye
thereds34
Geri