Ömer Murat KARACA
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,759
20 dakika boyunca forum başında mı oturuyoruz? Seni bilmem de sosyal hayatım var dostum senin gibi tek işim forumda sağa sola laf yetiştirmek değil. 3 tane mining çıkması 5600XT temizledim daha yeni bitti, şimdi de Sahte RAM konusu yazıyorum foruma. 20 dakika ne yazdığına bakmamış olmamı, oturup 2 satırı düşündüğüm iddiasına bağlaman kadar egoist bir yaklaşım yok. Sen kimsin ki sana yazarken oturup düşüneceğimKudurmakla suçladığın kişi ben miyim gerçekten? İlginç. Yorumumun altına yazıp, 20 dakika sonra tekrar alıntı yaparak cevap veren sensin. Demek ki o 20 dakikalık düşünme süreci sonunda vardığın nokta bu oldu.
Ben “Ankara” diyorum, sen bambaşka yerlere gidiyorsun. Sonra da millete “boş yapmış” diyorsun. Üstelik “Ben olsam 20 tane çekerdim” gibi iddialı cümleler kuruyorsun. Madem bu kadar kolay, yaparsın; anlatmak yerine göstermek her zaman daha etkileyici olur.
Ayrıca küçük bir hatırlatma: Burası insanların tecrübelerini ve bilgi birikimlerini paylaştığı bir forum. Sana boş gibi görünen bir bilgi, sistem toplayacak biri için oldukça değerli olabilir. O yüzden bazen konuşmadan önce konunun kimler için faydalı olabileceğini düşünmek iyi bir fikir olabilir.
En yakın rakibi R5 5600 + A520 + 2X8 Set yerine 3K farkla DDR5 8400F - A620 - 16GB DDR5 set alınabiliyorken 8400F'i eleştiren herkes Boşun da boşunu yapmış oluyor. Ortada kayda değer bilgi yok ki değeri olsun
Bak kendin diyorsun, herkes kendi fikrini paylaşıyor, sen paylaştın, ben de paylaşılanların boş olduğunu düşündüğümü belirttim, seni etiketlemedim, ismini geçirmedim ama kaç saattir yazıp duruyorsun üstüne alınıyorsun. Sence bu durumda kuduran sen misin ben miyim? Boş yaptıysam bile ortaya yaptım sana ne oluyor?
Ha stok olsa 20 tane de alır SS atardım, aşırı kısıtlı kampanyalar haricinde (ihtiyacı olan faydalansın) kampanyalarda toplu alım yapıyorum. En son Amazon'dan 36 adet 512GB M2 Aldım, iptal ettiler orası ayrı konu xD İstersen SS paylaşabilirim