AMD Ryzen 5 8400F AM5 MPK İşlemci 3699 TL

Arkadaşlar bu kampanyalar nasıl kullanılıyor ram ve soğutucu almam lazm benimde

Arkadaşlar bu kampanyalar nasıl kullanılıyor ram ve soğutucu almam lazm benimde

Hocam şimdi bu işlemleri yaptığımda gelecek olan kupon karta mı geliyor sonraki ürünü o kuponla mı alıyoruz

neyse birdaha girer indirime her türlü ryzen işlemcilerin çoğu düşüşte zaten

Hocam şimdi bu işlemleri yaptığımda gelecek olan kupon karta mı geliyor sonraki ürünü o kuponla mı alıyoruz
kartına puan olarak geliyor o puanı istanbul karta atıyorsun sonra istanbul karttan kendi ibanına sonuç olarak nakit şekilde de alabiliyorsun

neyse birdaha girer indirime her türlü ryzen işlemcilerin çoğu düşüşte zaten
Bu düşüş sadece 8400F işlemcisi için oldu ve baya geç kalınmıştı. Aylar önce youtube yorumlarında asya ülkelerinde 80$ civarına 8400F bulunabildiğini okumuştum. Ülkemizde de fiyatı anca düştü.

Fiyatı ilk gördüğümde çok ilgimi çekmemişti ama fan ile beraber bu fiyata satıldığını öğlene doğru farkedip birde iyzico indirimi de olunca almaya niyetlenirken stok bitti. Zannetmiyorum bir daha 3200tl civarına fan ile beraber alınabileceğini. Fiyat arttıkça 7500F’e yönelmek mantıklı.

aslinda ilk sayfada arkadasin yazdigi sekilde 6kya anakart ram ve islemci alinabiliyor geriye sadece kasa ve psu kaliyor ekran karti disinda cunku bende ssd zaten var. ama dogru modeller mi orda yazanlar bilmiyorum cunku cl36 ve 5600mhz pek icime sinmedi acikcasi anakart modelini de gomen cok var islemci hakkinda pek bir fikrim yok
Şöyle ki en kötü ddr5 (amd) işlemci ve ram yerine 2k ya patriot viper venom 6000 cl30 alınıp indirim kasa+psu da kullanilabilir. Enermax kasası ucuzdu gaming gende

Bu düşüş sadece 8400F işlemcisi için oldu ve baya geç kalınmıştı. Aylar önce youtube yorumlarında asya ülkelerinde 80$ civarına 8400F bulunabildiğini okumuştum. Ülkemizde de fiyatı anca düştü.

Fiyatı ilk gördüğümde çok ilgimi çekmemişti ama fan ile beraber bu fiyata satıldığını öğlene doğru farkedip birde iyzico indirimi de olunca almaya niyetlenirken stok bitti. Zannetmiyorum bir daha 3200tl civarına fan ile beraber alınabileceğini. Fiyat arttıkça 7500F’e yönelmek mantıklı.
fiyat fanlimiydi fansiz deiglmiydi bu

Geri