Bende stok bitti görünüyor, indirim hala devam ediyor mu?al satlik sistem için kasa yapip alsammi almasammi arafta kaldım
Bende stok bitti görünüyor, indirim hala devam ediyor mu?al satlik sistem için kasa yapip alsammi almasammi arafta kaldım
Arkadaşlar bu kampanyalar nasıl kullanılıyor ram ve soğutucu almam lazm benimde
lan ne ara bitti bende alsammi diye düşünüyordumBende stok bitti görünüyor, indirim hala devam ediyor mu?
Hocam şimdi bu işlemleri yaptığımda gelecek olan kupon karta mı geliyor sonraki ürünü o kuponla mı alıyoruzGamingGenTR'de İyzico ve Parolapara kampanyaları sayesinde en az 1.000 TL ürüne en az 1.250 TL cashback alabiliyoruz. Çok uzatmadan nasıl yapıldığını anlatalım:
1. İyzico ve Parolapara hesabı açıyoruz.
2. İyzico'da bayram alışverişlerine %25 cashback, GamingGenTR alışverişlerine %10 cashback ve ilk ödemeye 500 TL cashback kampanyalarına katılıyoruz.
3. Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasına katılıyoruz.
4. Ürünü alırken ödeme adımında İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz.
5. Cashbackiniz hayırlı olsun.
Not: Cashback alabilmek için en az 1.000 TL ürün almanız...
- İsimbulamajim
- Cevaplar: 1,438
- Forum: Sıcak Fırsatlar
kartına puan olarak geliyor o puanı istanbul karta atıyorsun sonra istanbul karttan kendi ibanına sonuç olarak nakit şekilde de alabiliyorsunHocam şimdi bu işlemleri yaptığımda gelecek olan kupon karta mı geliyor sonraki ürünü o kuponla mı alıyoruz
Bu düşüş sadece 8400F işlemcisi için oldu ve baya geç kalınmıştı. Aylar önce youtube yorumlarında asya ülkelerinde 80$ civarına 8400F bulunabildiğini okumuştum. Ülkemizde de fiyatı anca düştü.neyse birdaha girer indirime her türlü ryzen işlemcilerin çoğu düşüşte zaten
Saol hocam bi parçayı beleşe getirelim barekartına puan olarak geliyor o puanı istanbul karta atıyorsun sonra istanbul karttan kendi ibanına sonuç olarak nakit şekilde de alabiliyorsun
Şöyle ki en kötü ddr5 (amd) işlemci ve ram yerine 2k ya patriot viper venom 6000 cl30 alınıp indirim kasa+psu da kullanilabilir. Enermax kasası ucuzdu gaming gendeaslinda ilk sayfada arkadasin yazdigi sekilde 6kya anakart ram ve islemci alinabiliyor geriye sadece kasa ve psu kaliyor ekran karti disinda cunku bende ssd zaten var. ama dogru modeller mi orda yazanlar bilmiyorum cunku cl36 ve 5600mhz pek icime sinmedi acikcasi anakart modelini de gomen cok var islemci hakkinda pek bir fikrim yok
fiyat fanlimiydi fansiz deiglmiydi buBu düşüş sadece 8400F işlemcisi için oldu ve baya geç kalınmıştı. Aylar önce youtube yorumlarında asya ülkelerinde 80$ civarına 8400F bulunabildiğini okumuştum. Ülkemizde de fiyatı anca düştü.
Fiyatı ilk gördüğümde çok ilgimi çekmemişti ama fan ile beraber bu fiyata satıldığını öğlene doğru farkedip birde iyzico indirimi de olunca almaya niyetlenirken stok bitti. Zannetmiyorum bir daha 3200tl civarına fan ile beraber alınabileceğini. Fiyat arttıkça 7500F’e yönelmek mantıklı.