🔥İndirim (STOK GELMİŞ) INTEL Core Ultra 5 225F INTEL ARC B580 12GB 16GB DDR5 500GB M.2 SSD 30.595TL

bu para şuan ddr4 r5 5500 ile rtx3050 veriyorlar :) bence ölü sokete bakılmamalı, ram ve ssd avantajı olan güzel bi sistemdi. adamlar 12cm kule tipi bile eklemişler normalde 9cm olurdu. kasa da powerboost veya gamebooster olurdu. fazeon kullanmışlar bu kasa psu orta giriş iyi yani . fiyatta iyiydi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ram stok geldi
Tabii ki fiyat iyi ölü soket hariç bence fakat son kullanıcı gibi rahatlıkla kullanılır parçalar gayet yeterli

Ben tek ramli olarak alabildim bu sistemi izin vermedi. Hali hazırda i5 12600k arc a750 ddr4 sistemim var. Siparişi iptal etmeli miyim?

Ben tek ramli olarak alabildim bu sistemi izin vermedi. Hali hazırda i5 12600k arc a750 ddr4 sistemim var. Siparişi iptal etmeli miyim?
Bence iptal etmesi. Eski sistem sat az farkla ddr5 geciyorsun iyi fırsat

Bence iptal etmesi. Eski sistem sat az farkla ddr5 geciyorsun iyi fırsat
satacan mı başkan iyi bırakır gibi duruyor,
ssd fiyat farkı +900 olmuş da ram yok deyip aldırmıyor zaten
kupondu banka kampanyasıydı böyle takip edip pc bası 2-3k karla satılsa arada bende bakınayım diyorumda 30a aldıgımızı 33e nasıl satacaz millet taksitsiz bişey alamıyor gibi geliyor

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Mahalle yanarken or*spu saçını tararmış

Ama sorsan ahlak eksik ülkede vay efenim neden böyle, sonra sarı sayfaya girer araba almaya, orada aynısını yapanı görür. Bu sefer başlar zaten piyasanın içine ettiler bilmem ne diye sallamaya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,031
Üyeler
190,681
Son üye
ktuila
Geri