kaybishuza
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 243
walla exvega vesa aldım 2026 modeli gayet memnunum
7 aydır kullanıyorum. Herhangi bir problem yaşamadım hocam. 6200₺ ye almıştım o zaman. F/p açısından aldığım fiyata göre memnunum ben.
Her ürünün kendince ufak tefek problemi oluyor zamanla. Ben olumsuz yorum yazılmayan koltuk görmedim![]()
kaşe imza.Valla 2 sene oldu hayatımda gördüğüm fason üretim harici en berbat koltuk oturduğun yer incecik bir süre sonra ağrı yapmaya başlıyor oturamıyorsun bel yastığı araya kaçıyor hadi bir şekilde önledin aşırı konforsuz beli desteklemiyor hadi boynumu yaslayayım dedin boyun yastığı baya sert boyun fıtığı yapıyor gacırtı gucurtu zaten hak getire yani koltukta konfor namına hiç bir şey yok beş para etmez git mutfak sandalyesine minder koy otur daha rahat bende 6 civarı verdim hayatımda harcadığım en aptalca para oldu bunlara bile bile bu koltuğu kimseye öneremem kusura bakmasın kimse oyuncu koltuğu niye alırsın kıçım ağrımasın belim ağrımasın diye alırsın konfor için alırsın kısaca o özelliklerin hiç biri bunda yok reklamını iyi yaptılar şişirdikçe şişirdiler
pişmanlıktır...öyle kanka bedava verseler alınmayacak koltuk diyorum ya git plastik mutfak sandalyesine minder al koy otur daha rahat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valla dostum şuan fab modelinden bahsediyoruz future den değil bu koltuk berbat kolçaklarıda taş gibi oturma yeri incecik oda söndü şuan tahtaya oturuyorum resmen ekstra minder aldımda onla idare ediyorum Allah korusun Skolyoz yapar adamı bu koltuk
2 seneyi geçti sorunsuz kullanıyorum. Kullanıcıdan kullanıcıya değişir bence ki bu bütün koltuklarda aynıdır. Bu arada kilo demişler kilom 84 gayet iyi kullanımı var. Belki benimki iyi çıktı onu bilmiyorum.Bedava verseler alını kullanılacak şey değil bu paraya kaliteli ofis koltuğu al daha iyi