Merhabalar yüksek bütçeli bi sistem topladım bunu nerede birleştirebilirim

Sistem toplamak gayet basit.Parçalarda am5 te toplamak daha rahat.Pin yamulma derdi yok işlemciyi oturt klipsi kapa bitti gitti.Tek gereken şey kablolama o da uğraştırıcı bir şey.Boş zamanınız varsa yapmanızı tavsiye ederim.

Sistem toplamak gayet basit.Parçalarda am5 te toplamak daha rahat.Pin yamulma derdi yok işlemciyi oturt klipsi kapa bitti gitti.Tek gereken şey kablolama o da uğraştırıcı bir şey.Boş zamanınız varsa yapmanızı tavsiye ederim.
hocam vallha herkes bence kendin topla demiş aslında gaza geldim ama yinede tek başıma çok riskli görüyorum hiç değilse belki bi umut bi arkadaşım belki çok iyi biliyordur onla beraber toplarım derdim

hocam vallha herkes bence kendin topla demiş aslında gaza geldim ama yinede tek başıma çok riskli görüyorum hiç değilse belki bi umut bi arkadaşım belki çok iyi biliyordur onla beraber toplarım derdim
hangi şehir

hocam iş için unreal blender falan kullanıyorum tabi oyunda oynucam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam bi kaç soru sorsam am5 soket aldınız mı birde biri bana lian li fanların için usb hub alıcak mışım fan hub ı sanırım ne olduğu hakkında bi bilgim yok yardım eder misiniz gözünüze çarpan bi eksiklik varmı bide terman macun almalı mıyım yoksa sıvı soputucudan çıkar mı
Güzel hocam hayırlı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,794
Üyeler
191,166
Son üye
Godrilla
Geri