Iphone mu Samsung mu almalıyım?

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
55000
Merhabalar, 6 yıl lenovo k6 note kullandım. Daha sonra iphone 13 256gb telefona geçtim 2,5 yıldır kullanıyorum. Iphone 13 satıp yeni telefona geçmeyi düşünüyorum. Samsung s25 plus ile iphone 15 256 veya iphone 16 128 gb arasında kaldım. Teknik açıdan samsung s25+ daha iyi gözüküyor lakin iphone gibi stabil çalışıyor mu çalışmıyor mu pek bilgi sahibi değilim. Iphone 13 kullanırken 2.5 yıl kasma donma yaşamadım. Samsung'da böyle bir durum mevcut mu? Benim için önemli olan ekranının kalitesi, uzun ömürlülük, stabilite performans ve örneğin 3 yıl sonra satmak istediğimde satabilmem. Bir de şu an güncel olarak airpods pro 2 kulaklığa sahibim samsung geçtiğimde ne tür durumlar yaşanıyor bu kulaklıkta?
Siz olsanız ne yapardınız? Samsung 25 plus mı? Iphone 15/16 mı?

Kesinlikle iphone hocam iphone 16 pro max vardı gidip s25 ultra aldım onu sattım 16 pro maxi geri alamadım suan 15 pro max kullanıyorum hayatımın hatası

Samsung'un yazılımı daha gelişmiş ve stabil. Karşılaştırmaya bile gerek yok. Tabii ki S25+ alınır.

samsung alirsan eline aldigin an degeri düşecek. iphone iyidir zaten yukselte yukselte gidiyorsun anlaşılan

samsung diyen tayfanin elinde iphone var, burada marjinallik yapiyor cogu bos ver.

iphone kötülemek için söylemiyorum ama iphone kullananlar neden hep satarken fiyatı düşmüyor iphone al diyor :D dur önce bi kullansın telefonu satma işine sonra bakılır akıl hep orda kalıyor

iphone kötülemek için söylemiyorum ama iphone kullananlar neden hep satarken fiyatı düşmüyor iphone al diyor :D dur önce bi kullansın telefonu satma işine sonra bakılır akıl hep orda kalıyor
çünkü turkiyede yaşıyorsunuz, gösteriş en önemli sey.

en az 3-4 sene kullanacaksan kesinlikle samsung
her sene yükselteceksen iphone al 17den başla
samsung geçersen kulaklığı da değişmen gerekir

Çünkü telefonun pil sağlığı düşüyor. 2,5 yıl iphone 13 kullandım(tertemiz kullandım) pil sağlığım 85'e düştü şu an. 1,5 yıl sonra pil değiştirmem gerekecek. Ben de diyorum ki bunu yapacağıma 20-25 ekleyim en azından 0 yeni telefona geçeyim. O yüzden almadan önce de düşünmem gerekiyor maalesef.

Çünkü telefonun pil sağlığı düşüyor. 2,5 yıl iphone 13 kullandım(tertemiz kullandım) pil sağlığım 85'e düştü şu an. 1,5 yıl sonra pil değiştirmem gerekecek. Ben de diyorum ki bunu yapacağıma 20-25 ekleyim en azından 0 yeni telefona geçeyim. O yüzden almadan önce de düşünmem gerekiyor maalesef.
2.5 senelik s23 e format attım %50 pil ile 4 saat ekran süresi veriyor şu an 🤣🤣
ilk aldığım vakitten daha yüksek sanırım

dediğin de doğru ama başta daha iyi batarya kapasitesi olan telefonu almak daha mantıklı bence

samsung 12000 ve 18000 mah pil üretmeye uğraşıyormuş bu arada silikon karbon olanlardan (telefon için)
20000 mah üretmeye çalışıyorlardı 960 döngüde pil komple gitmiş
2 ünite mi hücre mi 12000 ve 3 lü 18000 yapmaya çalışmaya başlamışlar

dediğin de doğru ama başta daha iyi batarya kapasitesi olan telefonu almak daha mantıklı bence
Batarya o kadar mühim bir durum değil şu anki 85 pil sağlıklı telefonum bile 1 günümü çıkartıyor. Benim için mühim kısım ekranının kalitesi, uzun ömürlülük, stabilite performans bir de satışı dediğim gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,388
Üyeler
190,025
Son üye
Musab nadir
Geri