Iphone mu Samsung mu almalıyım?

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
55000
Merhabalar, 6 yıl lenovo k6 note kullandım. Daha sonra iphone 13 256gb telefona geçtim 2,5 yıldır kullanıyorum. Iphone 13 satıp yeni telefona geçmeyi düşünüyorum. Samsung s25 plus ile iphone 15 256 veya iphone 16 128 gb arasında kaldım. Teknik açıdan samsung s25+ daha iyi gözüküyor lakin iphone gibi stabil çalışıyor mu çalışmıyor mu pek bilgi sahibi değilim. Iphone 13 kullanırken 2.5 yıl kasma donma yaşamadım. Samsung'da böyle bir durum mevcut mu? Benim için önemli olan ekranının kalitesi, uzun ömürlülük, stabilite performans ve örneğin 3 yıl sonra satmak istediğimde satabilmem. Bir de şu an güncel olarak airpods pro 2 kulaklığa sahibim samsung geçtiğimde ne tür durumlar yaşanıyor bu kulaklıkta?
Siz olsanız ne yapardınız? Samsung 25 plus mı? Iphone 15/16 mı?

Batarya o kadar mühim bir durum değil, şu anki %85 pil sağlığına sahip telefonum bile bir günümü çıkartıyor. Benim için mühim kısım ekranının kalitesi, uzun ömürlülük, stabilite, performans ve dediğim gibi satış sonrası değeri.
İkinci elde satmam kolay olur diye baştan yüksek fiyata idarelik iPhone almak mantıklı gelmiyor. S25+ alıp konforunuza bakın.

brom bu samsungcular böyledir hepsi kafede story atarken iphoneu olan arkadaşından çeker fotoğrafı. sen iphone al kardom flexlersin

Herkes farklı bir şey diyor kafam zaten karışık :D

iphone 17 al. Büyük telefon dert değilse s25+ da iyidir snapdragon işlemcisi ile.

Telefona yatırım aracı olarak bakılmaz genel olarak hepsinden önde s25 Plus.

İlla değerini düşünüyorsan 15-16 s24-s25 bandında sayılır samsungta ikisinden birini seç iphone a vereceğin ekstra fiyatı altına yatır daha karlı çıkarsın.

Bu arada s23 kullanıyorum 2 yılı geçti donma kasma yok memnunum.

tavsiyem eğer 15 pro max 16 pro max 17 promax almıycaksan iphone alınmaz. bende 15 pro var gerçekten pil berbat 2 sene oldu alalı ilk günden beri araba videosu çekerken 4k 60 fps aşşırı ısınıyo bu yüzden pili çabuk bitiyo. Alırsam bundan sonra ya samsung ya huawei alıım artık yeni modelleri iphone ile aynı çekiyo hatta daha iyi çekenler var aynı fiyata. İphoneda da samsungda da fotoğraf çeksen illa ayar yapman gerek çok daha iyi oluyolar. pil önemli ekran kalitesi önemli diyosan samsung ama sıkıntısız işletim sistemi diyosan iphone

Her sene satıp yenisini almayacaksan s25 plus çok daha üst seviye cihaz, pro model olmadığı sürece iphone alınmaz yazılım konusunda ise iki markaında amiral gemisini kullandım samsungun şuanki yazılımı ios 26dan çok daha stabil iphoneun ikinci el değeri dışında hiçbir artısı yok ki s25 plus en az 5 6 senelik telefon

o fiyat bandında birkaç android ve 16e yi ekledim özelliklerine bak son kararı sen vercen sonuçta
16e iğrenç bir telefon bana göre. Honor ve poco da üst segmentte samsung ve xiaomi kadar bildiğim markalar değil. xiamoi ve samsung arasında seçim yapmam gerekiyor bu durumda. Lakin arkadaş iphone 17 diyor onun hakkında ne düşünüyorsun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her sene satıp yenisini almayacaksan s25 plus çok daha üst seviye cihaz, pro model olmadığı sürece iphone alınmaz yazılım konusunda ise iki markaında amiral gemisini kullandım samsungun şuanki yazılımı ios 26dan çok daha stabil iphoneun ikinci el değeri dışında hiçbir artısı yok ki s25 plus en az 5 6 senelik telefon
Anladım teşekkür ederim bilgilendirme için. Kulaklığı da artık full+full özellikleri olmadan kullanacağım anlaşılan

16e iğrenç bir telefon bana göre. Honor ve poco da üst segmentte samsung ve xiaomi kadar bildiğim markalar değil. xiamoi ve samsung arasında seçim yapmam gerekiyor bu durumda. Lakin arkadaş iphone 17 diyor onun hakkında ne düşünüyorsun?

Anladım teşekkür ederim bilgilendirme için. Kulaklığı da artık full+full özellikleri olmadan kullanacağım anlaşılan
kral zattiri zurt markalara bulaşma samsung ve iphone ikisinden birini seç.

honor monor boş iş her şey kagit üstü veri değil.

17 alma 16 pro max al onun yerine 17 türkiyede bak 17 aldım 120k para verdim gösteriş yapmak için üretilmiş bir telefon

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,388
Üyeler
190,025
Son üye
Musab nadir
Geri