Öneri Max 20.000 TL Geniş ve Konforlu Koltuk Önerisi (xDrive Sancak'tan Geçiş)

Reaksiyon skoru
1
Merhabalar,
Yaklaşık 4 yıldır xDrive Sancak modelini kullanıyorum. Koltuğumdan genel olarak memnunum, hala sağlamlığını koruyor ancak artık daha geniş ve konforlu bir modele geçmek istiyorum. Boy 176 cm, Kilo 75.
Kullanım Amacım:
  • Akşamları oyun oynamak,
  • Uzun saatler süren akademik çalışmalar,
  • Ara sıra dizi ve film izlemek.
Bütçe: Tercihen 10.000 - 15.000 TL arasını geçmek istemiyorum. F/P modeller önceliğim ancak "gerçekten değer" dediğiniz, uzun ömürlü ve çok daha konforlu bir model olursa 20.000 TL’ye kadar çıkabilirim.

Sancak modelinden daha geniş oturum alanına sahip, ergonomisi yüksek hangi modelleri önerirsiniz? Özellikle terleme yapmaması ve geniş olması benim için önemli. Tecrübesi olanların tavsiyelerini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

hocam ben minyon bir insanım, 167-65kg bir insan olarak benim düşüncem şöyle, bilgisayar koltukları bana hep büyük geldi içinde kayboluyorum resmen, bu yüzden hawk fab v6 kullanırken gidip wratihtten spyne t3 pro aldım, her bölgesi ayarlayabiliyor ve normal koltuklara göre ebatları daha küçük, okadar memnunum ki anlatamam. sırt boyun ağrılarım %70 oranında azaldı diyebilirim, diyeceğim şu ki büyük, konforlu koltuklar bana kalırsa daha kötü oluyor, sizin boy kilonuza göre tam olacak koltuklarda daha rahat edeceğinizi düşünüyorum bilginiz olsun.

HP Omen Citadel
Öneriniz için teşekkürler. Gerçekten çok kaliteli ve ihtiyaçlarımı karşılayacak türden bir koltuğa benziyor. Fakat sıfır olarak satın alabileceğim bir yer göremedim. Baktığım bütün mağaza ve online platformlarda stokta yok olarak gözükmekte. Satın alabileceğim bildiğiniz bir yer var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ben minyon bir insanım, 167-65kg bir insan olarak benim düşüncem şöyle, bilgisayar koltukları bana hep büyük geldi içinde kayboluyorum resmen, bu yüzden hawk fab v6 kullanırken gidip wratihtten spyne t3 pro aldım, her bölgesi ayarlayabiliyor ve normal koltuklara göre ebatları daha küçük, okadar memnunum ki anlatamam. sırt boyun ağrılarım %70 oranında azaldı diyebilirim, diyeceğim şu ki büyük, konforlu koltuklar bana kalırsa daha kötü oluyor, sizin boy kilonuza göre tam olacak koltuklarda daha rahat edeceğinizi düşünüyorum bilginiz olsun.
Teşekkürler yorumunuz için. Sürekli oyun amaçlı kullanıyor olsam dediğiniz gibi ölçüleri boy-kilo'ya göre tam olan modeller belki daha uygun olabilir ama koltukta biraz daha rahatça hareket etmek istiyorum. Özellikle uyluk dış kısmının artık yanal desteklerle teması rahatsız etmeye başladı.

Son düzenleme:
Geri