tahaa1
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
Merhaba uzun zamandır bir yazılımcı olarak laptop kullanıyorum. Hatta yıllardır piyasaya bakmamışımdır. Geçen bir arkadaşım ona bir sistem bakmamı rica edince tekrar bakmak istedim. Ama yanlış yerlere mi bakıyorum yoksa piyasa mı bitik tam anlayamadım. Şu anda eski 3050 ve 3050 ti li laptoplar 30-35 bin tl bandından seyrediyor. Bu aslında onun için lol valo oynayan iyi grafikli oyunları düşük grafiklerde açabilecek bir sistem ve aslında ona yeterli.
Fakat biraz daha ucuza kaçmaya çalıştığımda en azından benzer donanıma sahip toplama sistemler ya da hazır sistemler aradığımdaysa hiçbir şey bulamıyorum. Youtubedaki içerikler olsun internette gördüğüm fiyatlar olsun tüm sistemler 40 50 binden başlıyor veya ikinci el toplama oluyor.
Çok mu eski kaldım anlamıyorum ama 10k ya 20k ya sistemler toplanıyordu. Şu an böyle bir şey mümkün değil mi artık. Ya da ucuz bilgisayar toplama devri bittide artık laptoplar mı daha uygun fiyatlı oldu.
20k civarı fıyatlarda bir sistem toplanabilir mi size sormak istedim.
Teşekkürler
Fakat biraz daha ucuza kaçmaya çalıştığımda en azından benzer donanıma sahip toplama sistemler ya da hazır sistemler aradığımdaysa hiçbir şey bulamıyorum. Youtubedaki içerikler olsun internette gördüğüm fiyatlar olsun tüm sistemler 40 50 binden başlıyor veya ikinci el toplama oluyor.
Çok mu eski kaldım anlamıyorum ama 10k ya 20k ya sistemler toplanıyordu. Şu an böyle bir şey mümkün değil mi artık. Ya da ucuz bilgisayar toplama devri bittide artık laptoplar mı daha uygun fiyatlı oldu.
20k civarı fıyatlarda bir sistem toplanabilir mi size sormak istedim.
Teşekkürler