4 SAATLİK UÇUŞ İÇİN TAVSİYELER

Uçak modunda kalması tüm yolcuların sağlığı adına daha sağlıklı. Cihazınızın sinyalleri uçağın manyetik alanına etki etmesin diye böyle bir güvenlik önlemi var. Zaten seyrüsefer irtifasında internet çekmez, iner kalkerken piste yakın yerlerde çeker onda da kullanmamanızı öneririm. Dizi/Film ve müzik listelerini indir. Uyuyabilirsen uyu. İlk defa bineceğinden, kalkışta ve inişte uyuma, irtifa değişikliğinden kaynaklı basınç farkı vücudunu olumsuz etkileyebilir, sakız al inişte ve kalkışta çiğne.
Kanka sen havacı mıydın denizci mi?

Binerken mataran var ise açık bırak bin yüksek basınçta açtığın gibi fışkırır. İlk defa bineceksen kalkışta arkaya yaslar seni korkmana gerek yok uçak eğer boeing ise airbuslara göre lavuklar daha dik kalkıyor 777di sanırım 90 derece gibi bir açıyı gördü.
Airbus a321 diyor uçak bilgilerinde

Müzik açar keyfime bakarım. Ne istersen onu yap. Hangisi keyif verirse. Cam kenarıysa ayrı güzel.

hocam bende ilk uçuşumu 5 saat yaptım şahsen çok takan yoktu uçak modu falan 1 2 tane film indir uçak modunda izlersin yada müzik dinlicen cam kenarı bile değilse biletin kalkıştan sonra boş gördüğün cam kenarı biryere yapış aşşa izle

1773561649427.webp

Vardım. Hiç zorlanmadım valla kalkarken çok güzel oluyo bide

Geri