🔥İndirim Crimson Desert Steam Key 1800TL

Youtubeda 4k da 9070xt için ray tracing açıkken 40 fpslerde geziyor 5080 içinse 61 fps falan ustam fsr ve dlss açık denuvoda olması lazım tam çıktığında belli olacak tabi ama
Çünkü geliştirdikleri motorda ray tracing denoise olayını 4/1 oranında azaltmayı başarmışlar büyük olay. Keşke UE5 oyunları da bu şekilde geliştirmeye açık olsa ama maalesef. Umarım oyunun geneline yayılan ve asla performans sorunu yaşamayacağımız bir oyun olur. Ama bu kadar büyük oyunun içeriğinin anlatılan kadar kaliteli olmasını beklemiyorum. Anlatılanın yarısı kadar olsa benim için okey. Çıkıp oynayana kadar hype yapmayacağım.

key direk geliyor mu steamden hemen aktifleştirebiliyormuyuz black desert için ödül veriyormuş o yüzden alacağım

Hesapları 400 TL'den başlatmışlar. Denuvo geleceğine göre de girilemez. En dip fiyattan çektik hayırlı olsun.

1773570808193.webp

Pre order hediyesi bir tane kalkan. Onu da belki verebilir. Vermese de çok önemli degil çıkış günü oynamak yeterli.
Benim için black desertta verdiği ödül önemli

Dostlar ben satın aldım buradan fakat kayıt olmadım siteye sadece satın alırken mail adresi girdim buraya teslim edilecek falan yazdı şimdi mailime mi gelecek kod sizde mi böyle yaptınız kayıt oldunuz mu

Dostlar ben satın aldım buradan fakat kayıt olmadım siteye sadece satın alırken mail adresi girdim buraya teslim edilecek falan yazdı şimdi mailime mi gelecek kod sizde mi böyle yaptınız kayıt oldunuz mu
Bütün kodlar girilen maile gelecek

ya games15 kodunu aktif ettik de 194 tl servis ücreti çıkıyor bu cikmasa alacaktim sogudum :D bilen var mi

edit: tekrar denedim bu sefer 1786 tl olarak kabul etti inş sıkıntısız teslim ederler

Son düzenleme:
Ön indirmeler açılmış bizim kodlar da oyun çıkışında gönderilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,374
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34
Geri