🔥İndirim LG UltraGear™ GX7 27-inç 240Hz OLED QHD Oyun Monitörü 27.299,00

Kaçıncı nesil olduğunu nasıl anlıyoruz ürünün sitesine gidiyorum ama yazmıyor

Micro Lens Array teknolojisi 3.nesil woledler ile geldi, 4.nesilde tandem yapıya geçildi MLA teknolojisine gerek kalmadı

tandemi tavsiye etmemin sebebi hem yeni nesil olması hem de verimlik odaklı panel olması, en güzel yanı ısınma sorunu yok, 1 yıl civarı samsung qd oled g60sd kullanmıştım o monitörün arkası cayır cayır yanarken tandem oled bana mısın demiyor çok serin çalışıyor.

Şuan 26K fiyat. Akşam fan için acibadem mağazalarına gideceğim. Bu monitör varsa yerinde incelemek isterim. Baya iyi gibi duruyor.

Her gördüğünüz yeni model 99' lu fiyatlara gelince konu acmayın artık. Herhangi bir 3. nesil ve üstü qd oled alın geçin

G5,G6,ASUS,q27g4 vb vb

Her gördüğünüz yeni model 99' lu fiyatlara gelince konu acmayın artık. Herhangi bir 3. nesil ve üstü qd oled alın geçin

G5,G6,ASUS,q27g4 vb vb
Yani ne alalım hocam ben de hala monitör arıyorum ya 20-25k ve 25-30k arası ne tavsiye edersiniz

Bu monitörün hiçbir artısı yok bugun son bu momitörle Asus arasında kaldım hiçbir artısını göremedim
111948.webp

Bunun 4. Nesli 31.832 TL. Tandem woled diye geçiyor. Bir miktar daha hızlı ayrıca. Aradaki farka değer mi ? Neredeyse 5 bin TL var. Özellikle Samsung ile kıyas edilirse 10 bini buluyor.

Hocam Samsung g6 g60sf 500 Hz monitör nasıldır bilgi sahibi arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi LG MSI gigabyte 480 ve 500 Hz monitörler arasında en uygunu ne eksiği var

Geri