❌İndirim Bitti! GOODRAM SSDPR PX600 1TB PCIE 4X4 M.2 5000-3200MB/S 3771 TL

yeniyeni.com'dan sipariş ettiğim goodram 1TB elime ulaştı. Sorunsuz bir alışveriş oldu. :) Aradığımda kendilerinin pazaryerlerinde aktif satıcı olduklarını belirttiler. Görürlerse müşteri danışmanlarının son derece ilgili olduğunu belirteyim.
hoş geldin sahip

yeniyeni.com'dan sipariş ettiğim goodram 1TB elime ulaştı. Sorunsuz bir alışveriş oldu. :) Aradığımda kendilerinin pazaryerlerinde aktif satıcı olduklarını belirttiler. Görürlerse müşteri danışmanlarının son derece ilgili olduğunu belirteyim.
IMG-20260315-WA0000.webp
suspicious-v0-rthjqjyenrq81 (1).webp

yersen.com
8690.webp

İlginç insanlarsınız. Abdullah'a mesaj atmak için hesabı açmıştım. Faydası olsun diye yazdım. Gönderileceğinden ben de emin değildim. Açıkçası bilsem 2 tane alırdım. E-fatura da gönderdiler.

İlginç insanlarsınız. Abdullah'a mesaj atmak için hesabı açmıştım. Faydası olsun diye yazdım. Gönderileceğinden ben de emin değildim. Açıkçası bilsem 2 tane alırdım. E-fatura da gönderdiler.
Hocam yalan söylüyorsunuz demedik asla ama kanıtsız sadece yazı yazarsanız nasıl inanalım ki yepyeni hesap.hafifte espriye vurduk sadece

Estağfurullah, ben de paylaşımınıza güldüm. Forumu evvelden takip ediyordum, dediğim gibi gelişti. Böyle tepki alacağımı beklemedim. Forumun kurallarına uygun mu bilmiyorum ama ekran görüntüsü paylaştım.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-03-15 211828.webp
    Ekran görüntüsü 2026-03-15 211828.webp
    40.6 KB · Hit: 32
Geri