yeniyeni.com'dan sipariş ettiğim goodram 1TB elime ulaştı. Sorunsuz bir alışveriş oldu.
Aradığımda kendilerinin pazaryerlerinde aktif satıcı olduklarını belirttiler. Görürlerse müşteri danışmanlarının son derece ilgili olduğunu belirteyim.
hoş geldin sahipyeniyeni.com'dan sipariş ettiğim goodram 1TB elime ulaştı. Sorunsuz bir alışveriş oldu.Aradığımda kendilerinin pazaryerlerinde aktif satıcı olduklarını belirttiler. Görürlerse müşteri danışmanlarının son derece ilgili olduğunu belirteyim.
yeniyeni.com'dan sipariş ettiğim goodram 1TB elime ulaştı. Sorunsuz bir alışveriş oldu.Aradığımda kendilerinin pazaryerlerinde aktif satıcı olduklarını belirttiler. Görürlerse müşteri danışmanlarının son derece ilgili olduğunu belirteyim.
Katılım 7 Mart 2026
Hocam yalan söylüyorsunuz demedik asla ama kanıtsız sadece yazı yazarsanız nasıl inanalım ki yepyeni hesap.hafifte espriye vurduk sadeceİlginç insanlarsınız. Abdullah'a mesaj atmak için hesabı açmıştım. Faydası olsun diye yazdım. Gönderileceğinden ben de emin değildim. Açıkçası bilsem 2 tane alırdım. E-fatura da gönderdiler.