🔥İndirim World kart Steam ve Apple-Microsoft 300 TL indirim Mart-Nisan(KİŞİYE ÖZEL)

bi tur daha steam 300tl verse tadından yenmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

banka kartıda olur mu reis
olur mastercard olması ve kampanyaya katılman yeterli

world ana kredi kartım yıllardır kullanıyorum steamde ciddi bir harcamam vardır bir kere hayrını görmedim

yine tanımlanmamış kampanya

bi tur daha steam 300tl verse tadından yenmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

olur mastercard olması ve kampanyaya katılman yeterli
Yapıkredi kime Mastercard veriyor ki? Verdiği 3-5 kişiye özel yapmış herhalde kampanyayı.

Steam kampanyasını kullandım. Xbox ve Microsoft store için olan kampanya için öneri istedim
Hocam ben bu kampanya her zaman geliyor Ama hiç yararlanamadım şimdi bende MasterCard olmadığı için MasterCard sipariş verdim bunlar öğrenci kartı yollamışlar birdaha da sipariş veremiyorum ne yapmam lazım sizce

Hocam ben bu kampanya her zaman geliyor Ama hiç yararlanamadım şimdi bende MasterCard olmadığı için MasterCard sipariş verdim bunlar öğrenci kartı yollamışlar birdaha da sipariş veremiyorum ne yapmam lazım sizce
Yaşınız kaynaklı olabilir. 18-25 yaş arası hesaplar bankalarda genç hesap diye geçiyor. Bendeki hesap babama ait. Muhtemelen o yüzden bana MasterCard tlcard gönderdiler. Müşteri hizmetlerini arayıp özellikle MasterCard tlcard istediğinizi söylerseniz belki yardımcı olabilirler. Uygulamadan yeni kart alabilmeniz için tlcardlardan birini kapatmanız gerekiyor ama bunun da belli bir limiti var, limit dolduktan sonra kart ücreti ödersiniz. Ayrıca uygulamadan yeniden kart isteseniz bile muhtemelen yine play kart gelir

Geri