banka kartıda olur mu reisAlacak bir şey bulamıyorsan yarın mesai saatleri içinde Steam'e ~6,8 dolar = 300 TL cüzdan bakiyesi yükle.
banka kartıda olur mu reisAlacak bir şey bulamıyorsan yarın mesai saatleri içinde Steam'e ~6,8 dolar = 300 TL cüzdan bakiyesi yükle.
olur mastercard olması ve kampanyaya katılman yeterlibanka kartıda olur mu reis
koşulları oku:banka kartıda olur mu reis
Yapikredi mobili de indirdim ama kampanyalar bolumunde yok bu kampanya?olur mastercard olması ve kampanyaya katılman yeterli
herkeste yokYapikredi mobili de indirdim ama kampanyalar bolumunde yok bu kampanya?
world mobile indirmen lazımYapikredi mobili de indirdim ama kampanyalar bolumunde yok bu kampanya?
Steam kampanyasını kullandım. Xbox ve Microsoft store için olan kampanya için öneri istedimAlacak bir şey bulamıyorsan yarın mesai saatleri içinde Steam'e ~6,8 dolar = 300 TL cüzdan bakiyesi yükle.
Yapıkredi kime Mastercard veriyor ki? Verdiği 3-5 kişiye özel yapmış herhalde kampanyayı.bi tur daha steam 300tl verse tadından yenmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
olur mastercard olması ve kampanyaya katılman yeterli
Uygulama içerisinden MasterCard talep edebiliyorsunuz.benimki de troy'du MasterCard aldım ve sonrasında kampanya çıktı.Yapıkredi kime Mastercard veriyor ki? Verdiği 3-5 kişiye özel yapmış herhalde kampanyayı.
Hocam ben bu kampanya her zaman geliyor Ama hiç yararlanamadım şimdi bende MasterCard olmadığı için MasterCard sipariş verdim bunlar öğrenci kartı yollamışlar birdaha da sipariş veremiyorum ne yapmam lazım sizceSteam kampanyasını kullandım. Xbox ve Microsoft store için olan kampanya için öneri istedim
Yaşınız kaynaklı olabilir. 18-25 yaş arası hesaplar bankalarda genç hesap diye geçiyor. Bendeki hesap babama ait. Muhtemelen o yüzden bana MasterCard tlcard gönderdiler. Müşteri hizmetlerini arayıp özellikle MasterCard tlcard istediğinizi söylerseniz belki yardımcı olabilirler. Uygulamadan yeni kart alabilmeniz için tlcardlardan birini kapatmanız gerekiyor ama bunun da belli bir limiti var, limit dolduktan sonra kart ücreti ödersiniz. Ayrıca uygulamadan yeniden kart isteseniz bile muhtemelen yine play kart gelirHocam ben bu kampanya her zaman geliyor Ama hiç yararlanamadım şimdi bende MasterCard olmadığı için MasterCard sipariş verdim bunlar öğrenci kartı yollamışlar birdaha da sipariş veremiyorum ne yapmam lazım sizce