Max 55K Taksitli Laptop Önerisi

alabileceğin en ucuz 9 taksit peşin seçenekli 5070 laptop (casper monster hariç) game garaj x7t 5070 o da 16gb ramli hali 70.5k // 32gb ramli modeli 74k
incelemesi;

işlemci performans olarak çok daha iyi ama sıcaklıklar da erazere kıyasla yüksek seyrediyor genel olarak kıyasladığımda.

erazerde kıstas aldığım inceleme;

cs2de gamegaraj x7t cpu 82 civarlarında gezerken, erazerde bu değer 72 civarlarında ama performans olarak da çok fark var tabi.

olaya tamamen gpu bazlı bakarsak da oyundan oyuna göre değişerek %10-%20 fark var denilebilir

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
alabileceğin en ucuz 9 taksit peşin seçenekli 5070 laptop (casper monster hariç) game garaj x7t 5070 o da 16gb ramli hali 70.5k // 32gb ramli modeli 74k
incelemesi;

işlemci performans olarak çok daha iyi ama sıcaklıklar da erazere kıyasla yüksek seyrediyor genel olarak kıyasladığımda.

erazerde kıstas aldığım inceleme;

cs2de gamegaraj x7t cpu 82 civarlarında gezerken, erazerde bu değer 72 civarlarında ama performans olarak da çok fark var tabi.
i7 14th için normal i5 210h serin çalışan bir işlemci. adanada laptop kullanmak zulüm, klimanın önüne kuruluyordum akşam zatüre oluyordum ama laptop ısınmıyordu. Klima yoksa balkonun gölge köşesine çekilip rüzgar esmesini bekliyordum. Bence 210h erazer alınabilir veya indirimi beklenebilir

• Beğen
i7 14th için normal i5 210h serin çalışan bir işlemci. adanada laptop kullanmak zulüm, klimanın önüne kuruluyordum akşam zatüre oluyordum ama laptop ısınmıyordu. Klima yoksa balkonun gölge köşesine çekilip rüzgar esmesini bekliyordum. Bence 210h erazer alınabilir veya indirimi beklenebilir
evet i7 için normal ben sadece konuda 5070e değer mi sorusuna değindim, adana sıcağında laptop terleyebilir 😂

LOQ modellerinde çok fazla anakart yanma sorunu var diye görüyordum ama hangilerinde var bilmiyorum.
Araştırdığım kadarıyla genellikle intel işlemcilerde yanma problemleri mevcuttu. Tabii bunun sebebi daha sıcak çalışmaları fakat amd işlemcili olanlarda da anakart yanma problemlerini okudum. Arkadaşın dediği gibi
Anakart yanma sorunu 15xxx9 modellerine vardı.
bu modellerde daha çok görülmekte.

• Beğen
  • Beğen

Şu sepette 52 ye düşüyor alınır mı bilmiyorum ekran kartı kaç watt acaba devlet sırrı gibi hiçbir yerde yazmıyor

• Beğen

Şu sepette 52 ye düşüyor alınır mı bilmiyorum ekran kartı kaç watt acaba devlet sırrı gibi hiçbir yerde yazmıyor
Srgb 62 diye biliyorum ama yine de iyi gibi sanki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

55'e düşmüş
i7 olsa daha guzel olurdu, ayrıca Ram da 2x8 şeklinde 1x16 olsa daha güzel olabilirdi

53.999 tl 9 taksit. Bu da benim aklımı çok çeliyor bunda da 5060 +1x16 gb ram olsa mükemmel olurdu.. ama bu fiyata iyi gibi sanki bilenler yorumlarsa sevinirim

Son düzenleme:
  • Beğen
Srgb 62 diye biliyorum ama yine de iyi gibi sanki

i7 olsa daha guzel olurdu, ayrıca Ram da 2x8 şeklinde 1x16 olsa daha güzel olabilirdi

53.999 tl 9 taksit. Bu da benim aklımı çok çeliyor bunda da 5060 +1x16 gb ram olsa mükemmel olurdu.. ama bu fiyata iyi gibi sanki bilenler yorumlarsa sevinirim
5060 daha mantıklı olur bence yüksek bu

ucuzlar niye hep intel oluyor ryzen 5 yokmu ya
Valla bilmiyorum hayatımda ilk kez adam akıllı araştırarak laptop alacam kasadan çok daha zor laptop işi.

hiç amd yok neredeyse
İnanır mısınız bilmem ama Dizüstü bilgisayarlarda İntel AMD'den aşağı değil hatta bazı konularda daha iyi. Bu dediğim Arrowlake serisi ve sonrası için geçerli (Ultra ile başlayan seri.) özellikle yeni Penthalake serisi işlemcileri inanılmaz başarılı. Hatta küçük bir bilgi Asus'un en tepe serilerinden ROG Zepyhrus serisi eğer AMD işlemci ile alırsanız sadece 5070'e kadar alabilirken Intel ile 5090'lı modele kadar alabiliyorsunuz. Bir süredir ben de bir dizüstü almak istediğim bayadır araştırıyordum yurt dışı kaynaklı videolardan anladıklarım bunlar en azından. Tabi belki ben de yanlış olabilirim.

• Beğen
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
  • Hahaha
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,031
Üyeler
190,681