🔥İndirim GIGABYTE ANAKART INTEL LGA1851 ATX Z890 AORUS ELITE WIFI7 ICE 11.500TL

NVIDIAMDINTEL

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,762
AMD KARTLAR ŞÖYLE FİYATA OLMAYIŞI ÜZÜCÜ
İNTEL ULTRA KULLANICILARINI İLGİLENDİREBİLİR. GÜZEL DOLU PAKET ANAKART
1773680817752.webp

gigabyte satın alanlar bu aralar bir tık marka öfkeli olabilir :D cash back mevzusundan tavsiye etmeyenler bile gelir birazdan :D

gigabyte satın alanlar bu aralar bir tık marka öfkeli olabilir :D cash back mevzusundan :D
bende o dönem 9060xt aldım. bana da sanıyorum ki, cashback masa altından gösterdiler. neyse ki 2elde güzel fiyatta verebildim. zararım yok :D

bu intelin genel olarak ana kartları durmadan indirime giriyor sanki
amd göre evet indirim oluyor ama dip fiyatli ürünler nadir oluyor. gigabyte lga1851 kartlar da çok indirim yapıyor. asus, msi bu kadar fiyat kırmıyor.

AMD KARTLAR ŞÖYLE FİYATA OLMAYIŞI ÜZÜCÜ
İNTEL ULTRA KULLANICILARINI İLGİLENDİREBİLİR. GÜZEL DOLU PAKET ANAKART
Alıntıyı görüntüle
Ben 1 ay önce parapuqn ve amazon koduyla ayni kartin amd olanini 11500 e getirdim. Şimdi bu part 11500 😁

Eskiden intel anakartlar pahalıydı şimdi amdler sanırım

Eskiden intel anakartlar pahalıydı şimdi amdler sanırım
Satamıyorlar hocam ondan ucuz. Tüm dünyada öldü paralara cpu-mobo bundle satıyorlardı bir ara ama yine de AMD nin önüne geçemediler.

Eskiler iyi bilir Athlon, Phenom, FX zamanları Intel günümüzün Nvidiası gibiydi, pazarın %90 ı inteldeydi hele o 2500K-2600K ne işlemciydi ya resmen ölümsüz yıllarca piyasaya ambargo koymuştu daha sonra çıkardığı hiç bir işlemci 2500K-2600K nın yarattığı etkiyi yaratamadı. İşte o zamanları gören benim gibiler için şuan AMD resmen mucize gibi bir şey.

Satamıyorlar hocam ondan ucuz. Tüm dünyada öldü paralara cpu-mobo bundle satıyorlardı bir ara ama yine de AMD nin önüne geçemediler.

Eskiler iyi bilir Athlon, Phenom, FX zamanları Intel günümüzün Nvidiası gibiydi, pazarın %90 ı inteldeydi hele o 2500K-2600K ne işlemciydi ya resmen ölümsüz yıllarca piyasaya ambargo koymuştu daha sonra çıkardığı hiç bir işlemci 2500K-2600K nın yarattığı etkiyi yaratamadı. İşte o zamanları gören benim gibiler için şuan AMD resmen mucize gibi bir şey.
Adamlar bir dönem o kadar tekeldi ki 6700k’nın boost hızını artırıp 7700k diye çıkarmışlardı.. neyseki ryzen baba gerekeni yaptı

Kart çok yakışıklı ve fiyatıda uygunmuş :) Asus Rog z890 dan geçsem absürt olur mu acaba (Siyah olduğu için düşündüm) :unsure:

Kart çok yakışıklı ve fiyatıda uygunmuş :) Asus Rog z890 dan geçsem absürt olur mu acaba (Siyah olduğu için düşündüm) :unsure:
Hocam sana bir aylık rog anakartımı satayım bunu ben alayım. 😁Beyaz rog b860 - g

Hocam sana bir aylık rog anakartımı satayım bunu ben alayım. 😁Beyaz rog b860 - g
z890 olsa düşünürdüm hocam :D Sırf siyah diye bendeki kartı satıp Aorus'a geçesim var ama bilmiyorum macera mı olur ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

z890 olsa düşünürdüm hocam :D Sırf siyah diye bendeki kartı satıp Aorus'a geçesim var ama bilmiyorum macera mı olur ki
Bu arada sistem ekran kartı hariç komple asus rog ve tuf tan oluşuyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,474
Üyeler
190,753
Son üye
ZirtapoS
Geri