RTX 5060 Tİ 16 GB SİSTEM 58.000 TL Alınır mı?

Kötü değil fakat Intel core ultra 225f işlemciyi fazla tutmuyorlar, anakartta pek iyi değil benim bildiğim kadarıyla, ve 500 gb ssd yeterli olacağını sanmıyorum.
islemci yeterli bahsettiginiz oyunlar ekran karti agirlikli sayilir yuksek grafiklerde oynamak icin 5070 iyidir. anakart evet kotu ama bu sisteme yeterli. xioxia var orada butce cikarsa ona bakabilirsiniz. onun disinda baska onerebilirim ama bu fiyata 5070 bulmusken yani cok sey yapmazdim.

islemci yeterli bahsettiginiz oyunlar ekran karti agirlikli sayilir yuksek grafiklerde oynamak icin 5070 iyidir. anakart evet kotu ama bu sisteme yeterli. xioxia var orada butce cikarsa ona bakabilirsiniz. onun disinda baska onerebilirim ama bu fiyata 5070 bulmusken yani cok sey yapmazdim.
5070 olup olmaması benim için önemli değil ya, örneğin sadece ekran kartına fazla para verirsen diğer şeyler düşük kaldığı için kötü oluyor, hepsi orta bir şey olsa benim için daha iyi, çünkü valorant,cs2 gibi oyunlarıda oynayacağım.

Bayramdan sonra bunu almayı düşünüyorum ama o zamana kadar kampanyalı bir şey gelirse onu almayı düşünüyorum. Kampanya olursa link atarsanız iyi olur.

Bütçe 72 değil 58 ve sıfır alıcam 2. El düşünmüyorum
4 Aylık kardo garantili 20 ay, akakçe fiyatı tek tek topladığında 88.000 TL tutuyor o da X satıcılar Resmi satıcı değil al diye demiyorum bütçen'e göre mantıklı garantili ikinci elde bakabilirsin 5070 sistem öneriyorlar evet 5070 / 5060 dan iyi tartışılmaz ama kalan bileşenler çöp önerilen sistemler de

4 Aylık kardo garantili 20 ay, akakçe fiyatı tek tek topladığında 88.000 TL tutuyor o da X satıcılar Resmi satıcı değil al diye demiyorum bütçen'e göre mantıklı garantili ikinci elde bakabilirsin 5070 sistem öneriyorlar evet 5070 / 5060 dan iyi tartışılmaz ama kalan bileşenler çöp önerilen sistemler de
Benim attığım sistem nasıl alınır mı sence?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+ Olarak attığın sistem full setup kulaklık falan, ben sadece kasa alacağım

Al kardo ama özelliklerine bak mesela 5070 ekran kartı ama m2 yazma Okuma 2200 çöp en az 5000-6000 olmalı yani bunlar ince detaylar yardımcı olmak amaçlı söylüyorum aynı şekilde işlemci soğutucu kule tipi koymuş ama 500 TL'lik kule tipi yani stok soğutucu olsa Aynı şey değişen bir şey yok bugün 7.000 serisini örnek veriyorum fiyat performans 7500F 65 watt olmadına rağmen onu bile soğutamaz yani 105 watt'ları hiç söylemiyorum bile

Benim attığım sistem nasıl alınır mı sence?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+ Olarak attığın sistem full setup kulaklık falan, ben sadece kasa alacağım
Senin sistem alınabilir ama eksikleri çok örnek verdim SSD çöp yanı satmak için koymuşlar değişeyim desen min 5.000 TL kule tipi çöp 360 sıvı takayım desen + 5.000 de o ram de sıkıntı yok ekran kartında sıkıntı yok anakart idare eder kasa psu iyi değil Hem görsel açıdan hem özellik açısından

Senin sistem alınabilir ama eksikleri çok örnek verdim SSD çöp yanı satmak için koymuşlar değişeyim desen min 5.000 TL kule tipi çöp 360 sıvı takayım desen + 5.000 de o ram de sıkıntı yok ekran kartında sıkıntı yok anakart idare eder kasa psu iyi değil Hem görsel açıdan hem özellik açısından
58.000 TL ye kasa önerebilirmisin peki, benim kafamada SSD takıldı değişik bir marka

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,340
Üyeler
190,192
Son üye
Zehra Koçyiğit
Geri