yani 1.5k daha fazla vermek mantıklı mı? Kasama 360 mm sığmayacağı için 240 bakıyorum.Bu sıvı soğutmayı mı tercih etmeliyim yoksa 1500 tl civarı kaliteli bi hava soğutma mı?
yani 1.5k daha fazla vermek mantıklı mı? Kasama 360 mm sığmayacağı için 240 bakıyorum.Bu sıvı soğutmayı mı tercih etmeliyim yoksa 1500 tl civarı kaliteli bi hava soğutma mı?
kanka pompa sesi şundan dolayı pompa ayarını fule al hep full çalışsın aksi halde ömrü azalıyor ses gider böyleBen kullanıyorum. 5700X'i allcore -30 CO ve +200 PBO ile soğutmada zorlanmıyor. Ama boştayken hafif pompa sesi duyuyorum. Phantom spirit ile tamamen sessizlik sağlayabiliyordum.
kanka peerless assasin de kullandım bunu da 3 4 derece oynadı sadece 360 almayacaksan kule daha cep dostuAynen bende gidip geliyorum 7800x3d işlemci için hangisi daha mantıklı?
dediğimi yap hocam biostan fulle pompayı hep full çalışsınYine de görsel kaygım daha ağır basıyor, pişman değilim. Sesi duymazdan geliyorum![]()
peerless assasin 2100 tl 800 tl farkla konudaki sıvı soğutmayı almak mantıklı olur mu?kanka pompa sesi şundan dolayı pompa ayarını fule al hep full çalışsın aksi halde ömrü azalıyor ses gider böyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kanka peerless assasin de kullandım bunu da 3 4 derece oynadı sadece 360 almayacaksan kule daha cep dostu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dediğimi yap hocam biostan fulle pompayı hep full çalışsın
İkisini aynı işlemci ile kullanmadığım için birebir kıyaslayamıyorum. 7500F ile Phantom spriti kullandım(Hatta ramlerin rgbsini kapattığı için tek fanlı şekilde). 5700X ile sıvı soğutucuyu kullanıyorum. Performans olarak bence pek bir farkları yok. Bütçesi sıkıntısı olmayan sıvı soğutma alsın. Kasa masanın altında duracak derdiniz oyun oynamak olacaksa hava soğutma alın geçin.@efyavas hocam siz ikisini de kullanmış biri olarak performansları arasında ne fark var phantom spirit ve corsair sıvı soğutma arasında
2. el bak knk varsa 2.el al yoksa konudakini al ben 1100tlye 2. el almıştım pg ilepeerless assasin 2100 tl 800 tl farkla konudaki sıvı soğutmayı almak mantıklı olur mu?
Bilmediğim için soruyorum, ömrünün azalma mantığı nedir?kanka pompa sesi şundan dolayı pompa ayarını fule al hep full çalışsın aksi halde ömrü azalıyor ses gider böyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kanka peerless assasin de kullandım bunu da 3 4 derece oynadı sadece 360 almayacaksan kule daha cep dostu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dediğimi yap hocam biostan fulle pompayı hep full çalışsın
pompa sürekli devir değiştirdiği için yani gelen voltaj azalıp artıyor durmadan bu da ömrünü kısıyor bnim bildiğim buBilmediğim için soruyorum, ömrünün azalma mantığı nedir?
Devirsiz kullanınca partikül filtresi mi tıkanıyor?
Dostum 2900 TL sıvı soğutucuya verene kadar şu çöp tenekesini değiştir bence daha iyi.Arkadaşlar bende bu kasa https://www.gaming.gen.tr/urun/80931/vento-vg11a-atx-gaming-kasa-4x-rgb-fan-fsp500-60ahbc-80-psu/
Ve işlemci olarak 12400f var bunu alsam uyumlu olur mu
Linke tıklar tıklamaz PC kasmaya başladı düşün artık gerisinizamanında almıştık ya hazır sistem şeklinde denk gelmişti o kadar kötü mü ya kasa![]()
bence kotu bir yani yok hocam. mis gibi full mesh on panel ve gep genis kasa. cpu sogutucu destegi 150mm imis belki sirf bu yuzden istediginiz hava sogutma olmazsa degistirilebiir. 320mm gpu destegi neredeyse her karti kurtarir.zamanında almıştık ya hazır sistem şeklinde denk gelmişti o kadar kötü mü ya kasa![]()