R7 7700 için Msı b850 gaming plus mı Gigabyte x870 gaming x mi

Reaksiyon skoru
5
7700 İşlemci alcam. Bu iki anakart arasında kaldım. Uzun ömürlü olsun istiyorum. Yani ilerde upgrade yapıcam o yüzden anakartla uğraşmak istemiyorum. Sizce hangisi daha iyi? Başka önerebileceğiniz bir şey var mı?

tamamen bütçe ve ihtiyaç meselesi..extrem oc yapacak mısın veya kaç tane m2 ssd kullanırsın gibi şeyler.
9700x i B650 ile kullanıyorum vrm sogutması,m2 slot sayısı, çift 8 pin cpu güç girişi gibi şeylerden olayı b850 geçmeye ihtiyaç bile duymadım.
ama almışken min b850 alınır.

atx mi matx mi bakıyosunuz

Peki hocam son olarak Msı b850 gaming plus Wifi mi

ASUS TUF Gaming B850-E WiFi mi

sence asus tuff mu daha iyi msı mı?
Bana kalırsa msi nedeni ise kendi şahsi kullanımımda bir sorun yaşamadım ve stabil çalışıyor günde en az 3 4 saat açık oluyor bilgisayar ortalama 8 saat açık kalıyor diyebilirim performans olarak veyahut sıcaklık olarak bir sorun yaşamadım.

Bana kalırsa msi nedeni ise kendi şahsi kullanımımda bir sorun yaşamadım ve stabil çalışıyor günde en az 3 4 saat açık oluyor bilgisayar ortalama 8 saat açık kalıyor diyebilirim performans olarak veyahut sıcaklık olarak bir sorun yaşamadım.
Hocam peki sence 9700x 13 bin TL eder mi? 7700 10 bin TL 7700 yerine 9700x alayım mı?

Geri