🔥İndirim 51.150TL HP OMEN RTX 5070 Ryzen 9-8940HX 32GB RAM 2TB SSD 240Hz

Biz aldık 51k iken . Aradılar hemen ardınca baktık ilan kalkmış, sipariş de iptal edilmiş . diyorlar ki biz yanlış fiyattan koymuşuz bu normalde 79 binlik bi cihaz. eğer nakit olarak 51 bin hesabımıza atabilirseniz anca öyle yollayabiliriz (yersen). Hıyar yollama vakası kısaca.
ben hepsiburadadan samsung g5 monitör almıştım bildiğin boş paket geldi küçücük o zamanın asgarü ücretine denk geliyordu para iadesu o bu şu olana kadar fiyatı 2 katına çıkt8 işin garip yanı ben baktığımda adam hala satış yapabiliyordu ve bu sadece benim başıma gelen bir şey değil şikayetvar da bir ton şikayet farklı platformlarda aynı isimle dolandırılan insanlar ve adamın hesabı hala aktif yani peşine düşmediğin sürece o para geri gelmez zaten ayda 1 kişi bile düşürse 20-30 k şuan en az bu ülkenin ticarettinde dönen bu şeyleri ve kimsenin dur dememesini bir türlü anlamıyorum alacak olan varsa onnumara satıcı gibi bir şeydi ismi yorumlar ve market puanı 10.0 falandı Merdan Kocaoğlunun da videosunda vardı webtekno dan ayrılan o bile düşmüştü bence benim enayiliğimden değildi yinede enayi diyebilirsiniz sorun yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

8 GB dediği VRAM, RTX 5070 mobile kartların hepsi 8 GB'dir (masaüstü 5070 ise 12 GB VRAM). Bu cihaz ise 32 GB RAM.
ilgilendiğin ve bilgilendirdiğin için teşekkür ederim knk

Geri