9070 XT Kronik Coil Whine sorunu ?

5090'lar resmen türkü söylüyor. Alman bir adam vardı 44 tane 5090 siparis etmis 41 tanesince cw vardı çok takmayın yani bu meseleye. Bendeki 5090'da da var ama kulaklığı taktığımda duymuyorum zaten. Bu eşiği aşmıyorsa sallayın geçin.

cw ucu acık bir konu degil , bobin sıkışmasıyla oluşan bir ses ve bu tüketici için bir kusurdur . Tüketici haklarının korunması için zaten mahkemeler var . 2. el düşmesi tüketicinin sorunu değil . siz tüketici hakları hakkında hiçbir bilginiz bile yok . Keyfi olarak bile mesafeli sözleşmeler gereği 14 gün içerisinde iade edebilir var ülkemizin tüketici kanunlarında .
Evet druum kısaca böyle. Bobin dediğiniz ürün gerçekten düzgün yapılabilen 100 yılı aşkın süredir bilinen ilk elektrik-elektronik komponentlerinden biri. Firmalar bobinleri ucuza getirmek için 1-2 dolardan kaçınıyor (Burada haklılar ucuz üretim için) Ama onlarında bu maaliyetten kaçması benim bu sesi duymam gerektiği anlamına gelmez ki verelim 10-20 dolar fazla sesi olmasın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5090'lar resmen türkü söylüyor. Alman bir adam vardı 44 tane 5090 siparis etmis 41 tanesince cw vardı çok takmayın yani bu meseleye. Bendeki 5090'da da var ama kulaklığı taktığımda duymuyorum zaten. Bu eşiği aşmıyorsa sallayın geçin.
Bu nedir hocam böyle mesela :D Yani ben eski kartlarda bu kadar denk gelmiyorum acaba son zamanlarda denk gelen bir sorun mu üretim veya maaliyet açısından 41 tane ne demek ya.

cw ucu acık bir konu degil , bobin sıkışmasıyla oluşan bir ses ve bu tüketici için bir kusurdur . Tüketici haklarının korunması için zaten mahkemeler var . 2. el düşmesi tüketicinin sorunu değil . siz tüketici hakları hakkında hiçbir bilginiz bile yok . Keyfi olarak bile mesafeli sözleşmeler gereği 14 gün içerisinde iade edebilir var ülkemizin tüketici kanunlarında .CW sorunu keyfi sorun değil . Sen bugün cw var diye satıcıya iade ve değişim istemiyorsan yarın başka ürünlerde bir sorun gelmeyeceğini bilemezsin ki . Bu yüzden tüketicilerin hakları var.
ben cw ye ucu açık bir konu demedim
zaten koşulsuz 14 günlük iade süresini bende biliyorum ama gidipte bu kartta cw var iade istiyorum derse iade olmaz
cw her insan için sorun teşkil etmez kimisi kullanır kimisi kullanmak istemez kısaca bu kişide kişiye göre değişe bilen bir sorundur bu yüzden 14 günlük koşulsuz iade seçeneği var bu şekilde iade edebilir
ama iade nedenine cw sesi yazarsa bazı satıcılar kafa ağrıta biliyor

cw istemiyorsan üst model kartlara bakman gerekiyor
tabi ondada çıka bilir ama nispeten daha düşük
ek olarak satıcılar garanti konusunda perfomansınızı etkileyen veya kartı kullanmanızı engelleynen arza gibi durum lar için garanti açıyorlar veya fiziksel hasarlar için ama cw sesi bu katagorilerin hiçbirine girmiyor yani kağıt üstünde satıcılar haklı
mantıksal açıdan bakarsak sen 35k para veriyorsun ve oyunlar da kulağını tırmalıyan saçma bir ses sana eşlik ediyor yani sinir bozucu bir durum bu durumdada sen haklı gibi görünüyorsun
cw istemiyorsan üst modellere bak demişsin ama 9070xt sapphire nitro+ kullananların nerdeyse çoğunda cw şikayeti var. bu forumda en azından ben sanırım 10 tane nitro+ kullanıp cw var diyen insan gördüm.

cw istemiyorsan üst modellere bak demişsin ama 9070xt sapphire nitro+ kullananların nerdeyse çoğunda cw şikayeti var. bu forumda en azından ben sanırım 10 tane nitro+ kullanıp cw var diyen insan gördüm.
evet nitro + ı unutmuşum
o harbiden kronik cw li olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama resmin geneline bakarsak yaşamayan kişilerde var ör @TaHao

Arkadaşlar herkese merhaba. Başımdan geçen bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum..

Öncelikle vatandan 45.000 TL ödeyerek 9060xt li bir sistem almıştım 3 ay önce. Sistemi kulanmaya başladıpımda Coil whine sesi geldiğini gördüm. Bu varan 1
Sonra amazondan çok uzun zamandır istediğim 9070XT Saphire pulse kartını aldım bu kartta'da CW çıktı hatta psu arızalıdır diye emin olduğum bir psu ile denedim yine de ageçmedi UV yapsam bile. Bu varan 2
Ardından Asrock 9070XT aldım aynı gün amazondan bu ürün gelene kadar daha Corshair RM850e güç kaynağına geçiş yaptım belki güç kaynağımdan kaynaklanıyordur diye Kart geldiğinde yine aynı durum söz konusuydu. Bu varan 3,
Asrock kart için değişim talebinde bulundum yeni kart geçti elime daha dün ve onda da coil whine var Bu da varan 4
Alıntıyı görüntüle
Şu ana kadar hep amd kullanıyordum ama ilk defa beni nvidia'ya geçirdiler :D Üst üste 4 Kartta coil whine çıkması saçma 3 farklı firmadan hemde. Blok üreticileri herhalde artık iyice saldı konuyu.
Bende de vardı güzel bir kaynak makinesi
Bkz.

Sessiz sistem dizenlerin korkulu rüyası, çok az bişey olduğunda ya da UV ile çözüldüğünde bir sorun yok ama herkes kulaklık takmayı sevmez, kasasını masada kullananlar da var, kimse at sineği gibi vızır vızır ses gelmesinden haz etmez, benim de ses takıntım var şahsen.
Iade hakkının süresi dolmadan bolca test eder, UV ile bir şans verirsin olmuyosa iade edersin rahatsız oluyosan, bu senin en doğal hakkın.

ama resmin geneline bakarsak yaşamayan kişilerde var ör @TaHao

bunlar sadece bazıları :) cw tabii ki de her marka model de olabilir ama sanırım güncel çıkmış bir kart olan 9070xt de en çok cw şikayeti olan model nitro+
sanırsam bu modelin içindeki bobinler falan çok kaliteli değil ve düzgün kontrolden geçirilmemiş

saticinin malını boş yere ikinci ele düşürmüşsün, satıcılar tabi fahis fiyat çeker senin gibiler kartın duruşunu beğenmedim diyerek bile iade ediyor.

bunlar sadece bazıları :) cw tabii ki de her marka model de olabilir ama sanırım güncel çıkmış bir kart olan 9070xt de en çok cw şikayeti olan model nitro+
sanırsam bu modelin içindeki bobinler falan çok kaliteli değil ve düzgün kontrolden geçirilmemiş
bende birçok kişinin yaşadığı konusunda hem fikirim
örneği vermemin nedeni yaşamayan larda olduğu için kronik sorun kategorisine girmeyeceğinden bahsettim

bende birçok kişinin yaşadığı konusunda hem fikirim
örneği vermemin nedeni yaşamayan larda olduğu için kronik sorun kategorisine girmeyeceğinden bahsettim
elektronik olan her cihaz şans işi zaten örnek verdiğiniz kişide şanslıymış :)

Benim 9070xt nitroda yok cw mesela. Bu durum sıfır araba alıp sürerken rüzgar sesi geliyor demekle benzer bir şey.
Hiç mi yok yoksa yakınına gelince minik geliyor mu çünkü hiç ommambendeki kartta hafif var gibi ama napsam bilemedim.

Güçlü kartta cw olur çok takmamak lazım çünkü çözümü yok

Geri