🔥İndirim Thunderobot Monitörler TR'ye geldi

420 hz modeli için konuştum dediğin doğru olabilir ama firma eninde sonunda 6 tekel markadan iyi değilmiş asyadaki yorumlara baktım rakibi aoc diyorlar bin tl daha inse gözümğz kapalı alırız çünkü teknik servisine bakım dedim yok resmi distiribitör yazmışlar sonrası boş
AOC versiyonu 13 bin tl, bu model 9k bence segmenti icin mük fiyat. Ama garanti kısmına hem katılıyorum, hem de katılmıyorum. Katılıyorum çünkü gaming gen yardımcı olur mu meçhul, katılmıyorum çünkü bu fiyata Asus vs olsaydı herkes atlardı. Öyle açılan konular var ki Asus almak istemezsiniz. Bence servisi namına bir şeyin olması iyi, daha fazla beklentiye girmeye gerek yok çünkü dediğim gibi tüm markalarda servis işi lafta kalıyor. Problem oluraisa THH verirsiniz servis ve satıcısı ortada en azından.

Yapay zeka verileri yanlış 3 ms monitör
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AOC versiyonu 13 bin tl, bu model 9k bence segmenti icin mük fiyat. Ama garanti kısmına hem katılıyorum, hem de katılmıyorum. Katılıyorum çünkü gaming gen yardımcı olur mu meçhul, katılmıyorum çünkü bu fiyata Asus vs olsaydı herkes atlardı. Öyle açılan konular var ki Asus almak istemezsiniz. Bence servisi namına bir şeyin olması iyi, daha fazla beklentiye girmeye gerek yok çünkü dediğim gibi tüm markalarda servis işi lafta kalıyor. Problem oluraisa THH verirsiniz servis ve satıcısı ortada en azından.
Ms farkı var ama hemde 3 katı fps oyunlarında fark yaratır 1 ms ile 3 ms birde baktım 400 hz panelin 420 hz oc modeli , aoc ise 420 hz panel + oc sunuyor

• Beğen
Reaksiyonlar: HKNG
Yapay zeka verileri yanlış 3 ms monitör
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ms farkı var ama hemde 3 katı
Hacı ms farkı yok aslında monitör üreticileri yalandan 1ms yazıyor onlara inanmayın. Oled ve bazı üst düzey TN-IPS monitörler hariç 1ms verebilen yok. IPS monitörlerde BFI ile verebiliyor. Onlarda spesifik modeller de iyi calısıyor.
8991.webp

Ilk defa duyuyorum iyi mi kötü mü

benq yu almasam 2k bunu ya da ktcyi alırdım herhalde . hocam ktc ile kıyaslaması nasıl olur ?

dün veya dünden öncesine kadar amazonda peşin fiyatına taksit avantajıyla aoc q27g4zr 27 inç 2k 240hz 260hz (oc) modeli vardı 10.999 TL'ye tekrar aynı fiyattan stoklara gelirse en mantıklı seçenek o olur bence @Tayfunns

düzgün taksit olsa direkt çekecektim 2. ekran olarak

Hepsiburada üzerinde 9700 TL 420 Hz olan alsam mı acaba djmdjd taksit var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,304
Üyeler
190,726
Son üye
clips
Geri