🔥İndirim AMD R5 7500F - RX 9070 XT - A620AM - 512GB SSD - 16GB RAM 57.867 TL

Alpha45

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
798
Bu fiyata rx 9070 ve rtx5070 bilgisayarlar bulunuyor. Bileşen kalitesi düşük ama bu fiyata değerlendirebilir diye düşünüyorum.
Aciliyeti olmayanın yazı beklemesini tavsiye ederim..
(Yine de beklemek iyi olmayabilir)
TR şartları için fena deil..

Tamamı giriş seviye, bilgisayar çalışsın ayağa kaldıralım da gerisine bakarız parçalar😅 ekran kartı harici ilgi çekici bir şey görmedim
Bunu biraz detaylandırır mısın nasıl giriş seviyesi oluyormuş tamamı?

Aciliyeti olmayanın yazı beklemesini tavsiye ederim..
(Yine de beklemek iyi olmayabilir)
TR şartları için fena deil..
yazın ne olucak ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu sistemi mi alsam yoksa 5070 li bi sistem mi alsam cok kararsız kaldım suan dlss 5 kafamı karıstırıyor

yazın ne olucak ki

bu sistemi mi alsam yoksa 5070 li bi sistem mi alsam cok kararsız kaldım suan dlss 5 kafamı karıstırıyor
Amd'ci olarak benim kafamda çok karışıyor. Ama oyun harici bir şeyler de yapmak istediğim için banko nvidia alıcam galiba.
(Yazın daha iyi teklifler olur muhtemelen ama dolar/euro belli olmaz 3 ay sonra)

Özelleştirme niye koymamış ki elindeki parçaları mı kitlemeye çalışıyor.

600 ve 800 serisi anakartlara 7500f ten daha düşük hangi işlemciyi takabiliyorsun? Anakart a serisi. Kasa psu powerboost. Tier listesine bile bakmama gerek yok psu muhabbetinde. Ram normal diyelim hadi cl46 koymadıklarına şükredelim. Şimdi ben sorayım neresi giriş seviyesi değil?

Özelleştirme niye koymamış ki elindeki parçaları mı kitlemeye çalışıyor.
Cevap belli değil mi 😂 ha şunu da belirtelim ama geçtiğimiz 3 4 ayda vatan güzel kampanyalar yaptı. Son bunların kalması ellerinde biraz normal.

Son düzenleme:
şu parada parçalara çok takılmayın alın geçin

600 ve 800 serisi anakartlara 7500f ten daha düşük hangi işlemciyi takabiliyorsun? Anakart a serisi. Kasa psu powerboost. Tier listesine bile bakmama gerek yok psu muhabbetinde. Ram normal diyelim hadi cl46 koymadıklarına şükredelim. Şimdi ben sorayım neresi giriş seviyesi değil?
Anakart ve psu satılır yerine daha iyilerini tercih alırsın, olur sana 59 60 bin sen şuan bu piyasada 60 bine 9070xt sistem bulabiliyor musun bakalım?

ayrıca ram gayet iyi normal diyip geçiştireceğin ramler değil 5600 cl38 olsa kabul kötü derdik ama şuan bu sistem fiyatına göre iyi, ayrıca hani sistemin bütün parçaları giriş seviyesiydi madem bilmiyorsun atıp tutma.

Giriş tabi dostum. Parçaların neredeyse tamamı dibin dibi seviyesinde. 7500F dip zaten daha altı bir AM5 işlemci yok, A620M anakart yine dibin dibi, ssd dibin dibi, powerboost kasa ve psu zaten evlerden ırak. Tek kurtarır 16GB ram o da tek kanal zaten yine yeterli iş görecek seviyede değil.

Anakart ve psu satılır yerine daha iyilerini tercih alırsın, olur sana 59 60 bin sen şuan bu piyasada 60 bine 9070xt sistem bulabiliyor musun bakalım?

ayrıca ram gayet iyi normal diyip geçiştireceğin ramler değil 5600 cl38 olsa kabul kötü derdik ama şuan bu sistem fiyatına göre iyi, ayrıca hani sistemin bütün parçaları giriş seviyesiydi madem bilmiyorsun atıp tutma.
Benden farklı bir şey söylemiyorsun hocam ama gereksiz ego yapıyorsun. Bu bahsettiğin al sat güncellemesinden sonra da zaten bu fiyat baremini aşıyoruz. Desen ki güncelleme seçenekleri olsaydı falan tamam anlarım da atıp tutmak değil kendimi ispat çabam da yok. Her şey ortada. Daha alt parçalar takamıyorsan en alt seviyedeki ddr5 parçalarsa giriş seviyedir. Başak bir tanım türetilmediği müddetçe bu gerçeği senin egon değiştirmeyecek üzgünüm 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,235
Üyeler
190,177
Son üye
Baydırman2429
Geri