🔥İndirim 24GB Ramli 5070 Laptop 59.999,00TL

Her zamanki sıkıntı arada Amazon Hepsiburada n11 Trendyol gibi güvence yok bu platformlar üzerinden satış yapsalar iadelik bir durum olduğunda basın Ağrıma ihtimali var kendi siteleri üzerinden satış yapıyorlar

Bu site yakın zamanda ucuza 5060 ya 5070 satıp herkesin siparişini iptal etmişti. Hata oldu demişti.

Kötü fiyat. 3K daha verip LOQ almak ve 9 taksite böldürmek varken.

biraz daha dediğiniz ne kadar? O biraz daha 20-30k arası bir şey diye biliyorum
Evet bende şimdi farkettim 80k civarı olduğunu dediğim özelliklerin. Elimde şuan 3070ti Acer nitro 5 var laptoplara da aşırı bir zam gelecek gibi gözüküyor o yüzden yükseltmeyi düşünüyorum değer mi? Ya da loq'a geçmeli miyim?

Evet bende şimdi farkettim 80k civarı olduğunu dediğim özelliklerin. Elimde şuan 3070ti Acer nitro 5 var laptoplara da aşırı bir zam gelecek gibi gözüküyor o yüzden yükseltmeyi düşünüyorum değer mi? Ya da loq'a geçmeli miyim?
Bütçeniz varsa neden olmasın

bahsettiğin loq fhd ekran, full plastik kasa bu cihaz full alüminyum + 2k ekran var. işlemcisi de 14650hx biraz araştırsanız keşke
LOQ’un fiyatı değişmiş ama konudaki model peşin satılıyor, iade konusu sıkıntılı. 5070 laptopta 2K ekran saçma 8GB VRAM olan 5070 laptop 2K da iyi performans vermez. Eski fiyatı 61,5K ve 9 taksitti satıcı amazondu her türlü daha mantıklıydı

Geri