Dolandırıldığım kişinin adı soyadı numarası ve ibanı var ne yapabilirim

asdasdasa

80+
Reaksiyon skoru
0
face üzerinden alışveriş yaparken 2k lira dolandırıldım malesef yapan kişinin başıkta yazdığım bilgilerine sahibim yapan kişide 17-18 yaşlarında biri sesinden anladığım kadarıyla. polise falan gitsem uğraşırlarmı para çok önemli değil yapan kişiye bişey olsun istiyorum sadece.

Uğraşırlar tabi canım ama biraz uzun sürer. İnternet sitemden alışveriş yapan birini bizden bir sonraki alışveriş yaptığı kişi dolandırmış, kadının kart kayıtlarında bizim firma olduğu için 2-3 ay sonra bizi bile ifade vermeye çağırdılar.

ismi belli, numarası var, ibanı var. Birde konuşmalarınız varsa eğer git şikayetçi ol kanıtlar ile birlikte.

kapora parasi dolandiriciligi filansa cezasi var ama tekrar tekrar yapmazsa ceza aldiktan sonra bikac yil sonra silinir

face üzerinden alışveriş yaparken 2k lira dolandırıldım malesef yapan kişinin başıkta yazdığım bilgilerine sahibim yapan kişide 17-18 yaşlarında biri sesinden anladığım kadarıyla. polise falan gitsem uğraşırlarmı para çok önemli değil yapan kişiye bişey olsun istiyorum sadece.
Evine git bi selam çak

Geri