falan filan inter milan
80+ Silver
- Katılım
- 19 Ağustos 2021
- Mesajlar
- 2,550
- Reaksiyon skoru
- 1,745
bedava btw, ama parçalar dip seviye yapacak bir şey yok 75k gözden çıkarmak lazım 9070xt sağlam sistemler için.
Tamamı mı? Ayrıca şu bütçeye rağmen yine gayet iyi fiyat bahsettiğin parçalar bile olsa zaten bu parçaları alıp satıcaksın o şekilde kullanacaksın.Giriş tabi dostum. Parçaların neredeyse tamamı dibin dibi seviyesinde. 7500F dip zaten daha altı bir AM5 işlemci yok, A620M anakart yine dibin dibi, ssd dibin dibi, powerboost kasa ve psu zaten evlerden ırak. Tek kurtarır 16GB ram o da tek kanal zaten yine yeterli iş görecek seviyede değil.
Ego derken sen iki parçadan bahsettin onun dışındaki ürünlere de giriş seviyesi dedin bende sana neyse onu dedim ne için ego yapayım, bir de fiyat bandını aştığın falan yok anakart ve psu 5k sattığını farz edelim.Benden farklı bir şey söylemiyorsun hocam ama gereksiz ego yapıyorsun. Bu bahsettiğin al sat güncellemesinden sonra da zaten bu fiyat baremini aşıyoruz. Desen ki güncelleme seçenekleri olsaydı falan tamam anlarım da atıp tutmak değil kendimi ispat çabam da yok. Her şey ortada. Daha alt parçalar takamıyorsan en alt seviyedeki ddr5 parçalarsa giriş seviyedir. Başak bir tanım türetilmediği müddetçe bu gerçeği senin egon değiştirmeyecek üzgünüm![]()
Ddr5 te o öyle olmuyor artik. Tabii dual channel her zaman iyidir ama ddr4 kadar bir performans kaybi yok hatta yok denecek kadar az. 7500f e gelince daha alti yok diye çöp bi islemci muamelesi de yanlış. Gayet f/p dır ve 1080p de de yuksek çözünürlüklerde de üzmez. Am5 in 5600 üdür.16GB ram o da tek kanal zaten yine yeterli iş görecek seviyede değil.
Testler yok denecek kadar az demiyor ama.Ddr5 te o öyle olmuyor artik. Tabii dual channel her zaman iyidir ama ddr4 kadar bir performans kaybi yok hatta yok denecek kadar az. 7500f e gelince daha alti yok diye çöp bi islemci muamelesi de yanlış. Gayet f/p dır ve 1080p de de yuksek çözünürlüklerde de üzmez. Am5 in 5600 üdür.
Biraderim bende 7800x3d sistem var zaten senin dediğin b650m r bile kötünün iyisi. Tamam doğru herkesin imkanı bütçesi yok da neyi ispatlamaya çalışıyorsun. Şunlar değişmesi lazım demen bile ürünün yetersiz olduğunu ispatlıyor. Diğer platformların da pahalıya satıyor olması bu sistemi ucuz yapmaz. 2 parça da saymadım. Anakart çöp soğutucu çöp kasa çöp psu çöp zaten 2 parça kalıyor geriyeTamamı mı? Ayrıca şu bütçeye rağmen yine gayet iyi fiyat bahsettiğin parçalar bile olsa zaten bu parçaları alıp satıcaksın o şekilde kullanacaksın.
Ego derken sen iki parçadan bahsettin onun dışındaki ürünlere de giriş seviyesi dedin bende sana neyse onu dedim ne için ego yapayım, bir de fiyat bandını aştığın falan yok anakart ve psu 5k sattığını farz edelim.
![]()
Raijintek Cratos Lite 850W 80+ GOLD ATX 3.1 PCIe 5.1 Siyah Güç Kaynağı (0R30B00037) - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
![]()
Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 5.550,72 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
4000 civarı para koyacaksın, toplamda sana 62k gibi bir rakama çok iyi bir sistem olacak, taksit avantajını da unutma bu arada.
fiyat baremini aşıyoruz ya aynı seviye parçalara sahip sistemlerin fiyatına bakın;
![]()
RX 9070XT OEM Paketler Fiyatları | incehesap.com
RX 9070XT oem paketler modelleri, en ucuz fiyatlar, indirim ve kampanya fırsatlarıyla incehesap.com'da sizi bekliyor. Ürünlere hemen göz atın.www.incehesap.com
![]()
GAMING-RX9070XT / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-RX9070XT sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 7500F ve ASUS RX 9070 XT OC 16GB ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
yani demem o ki ego durumu değil ortada bir sistem var kötü diye konuşacağına bu fiyat bandında alternatif var mı onu belirteceksin sana bunu söyledim diye egolu olmuyorum, hadi parçaların bir kısmı kötü güncellesen bile alternatiflerine nazaran gene uyguna geliyor.
Sen ikinci el ile sıfır kıyaslamaya da başladın tamamdır, B650M-R kötünün iyisi diyorsun şimdi de R5 7500F için yeterli bir anakart R7 7800x3d için de yeterli.Biraderim bende 7800x3d sistem var zaten senin dediğin b650m r bile kötünün iyisi. Tamam doğru herkesin imkanı bütçesi yok da neyi ispatlamaya çalışıyorsun. Şunlar değişmesi lazım demen bile ürünün yetersiz olduğunu ispatlıyor. Diğer platformların da pahalıya satıyor olması bu sistemi ucuz yapmaz. 2 parça da saymadım. Anakart çöp soğutucu çöp kasa çöp psu çöp zaten 2 parça kalıyor geriyegit 2.el 30kya daha iyisini ekran kartsız al. 30k civarında 9070xt pulse gırla satıyorlar. Al sana 55 60k
Kardeşim sen Türkçe anlamıyorsun. Haklısın ne dediysen. Sen büyüksün. İyi biliyorsun. Tamam anlaştık?Sen ikinci el ile sıfır kıyaslamaya da başladın tamamdır, B650M-R kötünün iyisi diyorsun şimdi de R5 7500F için yeterli bir anakart R7 7800x3d için de yeterli.
''diğer sitelerde pahalı olması sistemin ucuz oldugunu göstermez'' ne demek bu anlamadım başka ne ile yola çıkacağız, tek tek topla yine aynı şekilde daha pahalı tutacak neyin ısrarı bu? mesajın başında ego diye bana yöneltme yaptın fakat şuan ısrarla kendi dediğini haklı çıkarmaya çalışıyorsun;
- Ürünlerin tamamı giriş dedin, sonrasında anakart ve psu dedin tamamı nerede?
- Anakart ve psu ilettim iyinin kötüsü dedin r5 7500f için x870 önermeliydim sanırım.
- Şimdi de ikinci el topla daha iyi diyorsun sen taksitle sıfır toplayacak birine ikinci el al diyebilir misin?
- hadi herşeyi geçtim ikinci el piyasası daha beter, senin bu ısrarcılığın mantıksız sistem fiyatına göre iyi de geç.
Konuya gelen yanıtlara bakarsan kimin doğru konuştuğu belli, konuya yazanlardan geneli özelliklerine göre fiyatının gayet uygun olduğunu belirtmekte.Kardeşim sen Türkçe anlamıyorsun. Haklısın ne dediysen. Sen büyüksün. İyi biliyorsun. Tamam anlaştık?