Arkadaşlar 4 yıldır kullanıyorum pc yi hiçbir sorun olmadı fakat 2 gün öncesine kadar AC Valhalla oynarken kendi kendine reset attı ve açıldığında hz 60 a düşmüş ekran kartım gözükmüyordu aygıt yöneticisinden baktığımda devre dışı bırakılmış tekrar etkinleştirildiğimde ünlem hata kod 31 yazıyordu DXDİAG dan baktığımda grafik sürücünüz arızalı olabilir kod 22 diye yazı yazıyordu sonra biraz araştırdım tüm sürücüleri biosu güncelledim pes 21 e girdim 1 saat oynadım yine aynısı oldu sonra win 10 dan 11 e geçtim format atıp yine güncelledim yine aynısı oldu bi abim var ekran kartını temizledi dedi açıp açtım şuan temizledim fakat termal macun yok denecek kadar azdı elimde olmadığı için bu saatte de başka bi yerden bulamayacağım için temizleyip taktım tekrar ve yine aynısı oldu fark ettim ki oyuna girince kasanın içindeki fanlar aşırı derece de hızlanıyor sonra resetleniyor FURMARK indirdim sıcaklığa bakıyım dedim ekran kartı kullanımı %100 ve sıcaklık 115 derece gördü açar açmaz ama direkt kapattım bişey olmasın diye sizce sorun termal macun mudur onu sürünce düzelir mi yoksa başka bi çözüm önerisi olan var mı yardımcı olursanız sevinirim.
SİSTEM ÖZELLİKLERİ
GPU RX6700
CPU RYZEN 5 5600
16 GB RAM
1 TB SSD
PSU 650 W
GİGABYTE A520M H ANAKART
SİSTEM ÖZELLİKLERİ
GPU RX6700
CPU RYZEN 5 5600
16 GB RAM
1 TB SSD