Arabaya lastik tavsiyesi

245 45 R19 için öneriniz var mı?

215/65 R17 için bakmıştım blizzak 6 , wintercontact 7 , hangisi ucuzsa al konfor için ikisi de çok iyi , wintercontact bir tık daha sert , şu an blizzak var memnunuz

Sürekli şehir içi kullanıyorsan konfor için continental ve michelin olabilir bozuk zeminin çok olduğu taşra kesimler için bridgestone olabilir
Her ikisini de birden kullanıyorum hiç inmiyorum araçtan nerdeyse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar 195/65/15 alsam ne olur?
190/60/15 ile arasında 1000 lira var.

Ben de girecektim araya ama herkes demek ki lastik bakıyomuş :D Valla bizimkiler de gidiyor bana da 16 jant için 195 65 r16C lazım 2006 vito arabaya. Şu anda continental takılır sanırım, yine aynısından alabilirim gibi

Continental den şaşmayın

Falken ziex ze310 eco run veya ze320. 5 yıldır kullanıyorum. Yağmur yol tutuşu A sınıf. Japon malı. Çok ciddi kaza atlattım. Tam sağ tam sol yaptığım durumda lastikler yere yapıştı adeta.

Son düzenleme:
Hankook

milli lastiğimiz bridgestone turanza yol ve ıslak tutuşu çok iyi ben arabama boşuna biniyormuşum dedirtti

aracın önerilen ölçülerine bak yoksa arabanın davlumbazına çok yaklaşır çamur olursa teker sürtme yapar

hankook ventus prime da bakabilirsin yazlık

Galiba 4 mevsim alacağım arkadaşlar ya. Zaten kışlıklarında işi bitmek üzere. Bu yıl nerdeyse 1 hafta kar oldu olmadı bulunduğum şehirde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,983
Üyeler
190,301
Son üye
Higgumaheff4
Geri