Iphone mu Samsung mu almalıyım?

Reaksiyon skoru
7
Bütçe
55000
Merhabalar, 6 yıl lenovo k6 note kullandım. Daha sonra iphone 13 256gb telefona geçtim 2,5 yıldır kullanıyorum. Iphone 13 satıp yeni telefona geçmeyi düşünüyorum. Samsung s25 plus ile iphone 15 256 veya iphone 16 128 gb arasında kaldım. Teknik açıdan samsung s25+ daha iyi gözüküyor lakin iphone gibi stabil çalışıyor mu çalışmıyor mu pek bilgi sahibi değilim. Iphone 13 kullanırken 2.5 yıl kasma donma yaşamadım. Samsung'da böyle bir durum mevcut mu? Benim için önemli olan ekranının kalitesi, uzun ömürlülük, stabilite performans ve örneğin 3 yıl sonra satmak istediğimde satabilmem. Bir de şu an güncel olarak airpods pro 2 kulaklığa sahibim samsung geçtiğimde ne tür durumlar yaşanıyor bu kulaklıkta?
Siz olsanız ne yapardınız? Samsung 25 plus mı? Iphone 15/16 mı?

Ben de 1.5 yıl öncesine kadar sıkı android fanıydım iphone kullananlara laf söylerdim android daha iyi diye ikna etmeye çalışırdım taa ki iphone'ye geçene kadar tabii ki iphone baya iyi

Android telefon ve amd ekran kartı alınmaz
neden mesela neden alınmayacağını şöyle mantıklı bi çerçevede özetler misin fanboy? senin engin bilgilerinden tüm forum olarak yararlanmak istiyoruz

neden mesela neden alınmayacağını şöyle mantıklı bi çerçevede özetler misin fanboy? senin engin bilgilerinden tüm forum olarak yararlanmak istiyoruz
Hocam kendisi ragebaiter çok takma kafaya 16e alıp 80k bütçesde s25u alacak adama 16e al falan diyor bırak kendi halinde takılsın :D

Hocam kendisi ragebaiter çok takma kafaya 16e alıp 80k bütçesde s25u alacak adama 16e al falan diyor bırak kendi halinde takılsın :D
hayır adam her konuda hemen her fikrinden fanboy ilan ediliyor (öyle zaten) yılmıyor, başka forumlara cevap yazmaya devam ediyor ve ona benim gibi soranlara cevap vermeye tenezül etmiyor sanırım verecek cevabı yok. bazen sırf ne yazmış bu eleman diye adını aratıp mesajlarına bakıyorum zevkli oluyor fanboy ilan edilmesini ve cevap verememesini görmek :D

iphone kötülemek için söylemiyorum ama iphone kullananlar neden hep satarken fiyatı düşmüyor iphone al diyor :D dur önce bi kullansın telefonu satma işine sonra bakılır akıl hep orda kalıyor
Aynen öyle ticaret amaçlımı alıyorlar telefonu yoksa kullanmak içinmi belli değil 😅

Onlarca sebep var ama en önemlisi yazılım tabii ki
Samsung'un yazılımı çok daha gelişmiş ve stabil. Güncellemeleri de cihazı her seferinde daha iyi hale getiriyor. Apple gibi her güncellemede sorunlara sebep olup güncellediğine de pişman etmiyor. 😄

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,749
Üyeler
190,436
Son üye
riderofthefury
Geri