Juckly
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 171
Alınmaz demiyorlar ama sistem pahalı attığın parçalara göre, bu paraya 5070 sistemler var.Yani size göre attığım parçalar alınmaz mı abi?
Alınmaz demiyorlar ama sistem pahalı attığın parçalara göre, bu paraya 5070 sistemler var.Yani size göre attığım parçalar alınmaz mı abi?
Ama 5070 sistemlerin anakart a620 SSD 500 GB psu belirsiz ram cl46 benim bütçedeAlınmaz demiyorlar ama sistem pahalı attığın parçalara göre, bu paraya 5070 sistemler var.
Evet sırf beyaz olduğu için ve bütçe sınırlı olduğu için alınan parçalar yoksa normalde sizde tercih etmezsiniz diye düşünüyorumYani size göre attığım parçalar alınmaz mı abi?
Peki 65.000 TL'ye ne yapabilirimEvet sırf beyaz olduğu için ve bütçe sınırlı olduğu için alınan parçalar yoksa normalde sizde tercih etmezsiniz diye düşünüyorum
Psu nun nesi kötü?parçalar ilginc psu kötü kasa kötü sıvı soğutma kötü.
Bende senin kafadayim abikardeşim al geç. 4 ay önce i5 14400f + rtx 5060ti 16 gb sistemi 36.999'a almıştım buradakiler alma etme pahalı falan filan dediler yinede aldım. sistem geldikten sonra 2.2'e üzerine 16 gb daha ram alıp ekledim. şuan sadece ramler 25-30k. demem o ki kimseyi dinleme al. yine karışık ortalık savaş falan her şey olabilir TR'de fiyatlar düşmez artar her zaman, alan kazanır.
al geç. 3-5 akıllı insan dışında uzay sistem bile dizsen buradakiler bir kusur bulur. madem öyle daha iyisini böyle dediğinde söyleyemezler. o yüzden sen bakma bunlara. tabi ki asgari araştırmanı yap gözün arkada kalmasın ama çokta insanların söylediklerini takma. ben taksaydım şuan sistemim yoktu.Psu nun nesi kötü?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende senin kafadayim abi
full range olan versiyon mu 230v olan mı, 230 ise onu takacağına rampage tak daha iyi. en ufak yükte cozutuyor.Psu nun nesi kötü?
Abim çok teşekkürler zaten Ekim ayından beri araştırıp paramı biriktiriyorum sonunda 65k oldu ve bu sisteme karar verdim bugün kartta sıkıntı çıkmazsa sipariş edeceğimal geç. 3-5 akıllı insan dışında uzay sistem bile dizsen buradakiler bir kusur bulur. madem öyle daha iyisini böyle dediğinde söyleyemezler. o yüzden sen bakma bunlara. tabi ki asgari araştırmanı yap gözün arkada kalmasın ama çokta insanların söylediklerini takma. ben taksaydım şuan sistemim yoktu.
Full rangefull range olan versiyon mu 230v olan mı, 230 ise onu takacağına rampage tak daha iyi. en ufak yükte cozutuyor.
ekimden bu yana biriktirdiğin paranın nasıl çöp olduğunu en iyi sen bilirsin, buradakiler bilmez. şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan inşallah.Abim çok teşekkürler zaten Ekim ayından beri araştırıp paramı biriktiriyorum sonunda 65k oldu ve bu sisteme karar verdim bugün kartta sıkıntı çıkmazsa sipariş edeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Full range
Dünden beri 4 konu açmışsın zaten onlarda detaylı şekilde bilgi verilmiş sana illaki beyaz diyorsan yapacak bisi yok karar senin para senin ama bu fiyata bu özelliklerde ürünler alınmaz bunu bil yeterPeki 65.000 TL'ye ne yapabilirim
Ne alayım abi at bana linkleri alayımDünden beri 4 konu açmışsın zaten onlarda detaylı şekilde bilgi verilmiş sana illaki beyaz diyorsan yapacak bisi yok karar senin para senin ama bu fiyata bu özelliklerde ürünler alınmaz bunu bil yeter
Bana birtane sistem diz 65k ya senin sistemini görelim abiDünden beri 4 konu açmışsın zaten onlarda detaylı şekilde bilgi verilmiş sana illaki beyaz diyorsan yapacak bisi yok karar senin para senin ama bu fiyata bu özelliklerde ürünler alınmaz bunu bil yeter