🔥İndirim 🔥Adidas Duramo Erkek Spor Ayakkabı 1184 TL 🔥

13-15 yaşlarında 4 SSÇ (sokağa sıçratılmış çocuk) tarafından bıçaklanmak istemiyorsanız siyah dar paça fosforlu adidas amblemli bir eşofman altı ile kombinlenebilir.

13-15 yaşlarında 4 SSÇ (sokağa sıçratılmış çocuk) tarafından bıçaklanmak istemiyorsanız siyah dar paça fosforlu adidas amblemli bir eşofman altı ile kombinlenebilir.
ne kombini dostum spor ayakkabısı bu dışarda giymek için değil bu renk hele hiç giyilmez

Bisiklet kullanırken kullanmak için alınır mı ? Renk çok kötü ya :D cüzdan gidiyor renge bakınca :D 44 2/3 44.5 oluyor demi birde.

Oğlum 43-44 giyiyor. Bu 44.5 mu

Oğlum 43-44 giyiyor. Bu 44.5 mu
adidasın spor ayakkabılarının ölçüsü normale kıyasla 1 beden büyük almanız gerekiyor muhtemelen dar olur çok kısa sürede patlar misal ben 43 giyiyorum 44 2/3 oluyor bu tabloyu referans alın ayağını ölçün çocuğun kaç santimse ona göre alın 44 2/3'ün 27.7 santim gözüküyor benim ayağım 27.1 santim ve ayağıma tam oluyor 44 almıştım dar olmuştu

Screenshot_1.webp

Bisiklet kullanırken kullanmak için alınır mı ? Renk çok kötü ya :D cüzdan gidiyor renge bakınca :D
Hiç kötü değil spor amaçlı kesinlikle alınır.

çok arada kaldım alınır mı bilemedim ya
dışarıda da giyilir ama ben tercih etmem spor, yürüyüş, fitness vb için aşırı iyi pişman etmez
Outdoor koşu ayakkabısı kanka pazarda çakma airforce 1400 tl satılsığını düşünürsek ihtiyacın varsa kaçırma renginide gayet beğendim şahsen
fiyat değişmeden alın pişman olunur kaçırılırsa

Hiç kötü değil spor amaçlı kesinlikle alınır.

dışarıda da giyilir ama ben tercih etmem spor, yürüyüş, fitness vb için aşırı iyi pişman etmez

fiyat değişmeden alın pişman olunur kaçırılırsa
Bedava zaten son ürünler sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,704
Üyeler
190,259
Son üye
TüpnikPiki
Geri