65.000 Tl'ye Bu Full Beyaz Sistem Alınır Mı?

Selamlar kendime yeni küçük ve beyaz bir sistem toplamak istiyorum parçalarımı seçtim sizce nasıl?
Kasa o kadar iyi değil değişmeni öneririm. Sıvı soğutucu olarak illa LCD olacak gözüyle bakıyorsun anladığım kadarıyla ama bence aynı bütçede daha kaliteli modeller varken bunu almak baya saçma bir durum. Güç kaynağı C4 gibi yerinde olsam Bitfenix Ceto Premium 750W Beyaz alır bu şekilde hem kasa PSU beyaz olur hemde C tier kalite bir PSU ve hava akışı daha iyi bir kasa elde ederim. Anakart olarak aynı paraya zaten MSI B850 Gaming Plus WiFi var hiç buna bakma derim. SSD olarak bazı yerlerden 2-3 daha bütçe kısıp 10-11K bütçeye almışken 2TB SSD al derim. Ekran kartı için taksitli bakıyorsun anladığım kadarıyla onun için başka bir alternatif pek öneremiyorum.

Kasa o kadar iyi değil değişmeni öneririm. Sıvı soğutucu olarak illa LCD olacak gözüyle bakıyorsun anladığım kadarıyla ama bence aynı bütçede daha kaliteli modeller varken bunu almak baya saçma bir durum. Güç kaynağı C4 gibi yerinde olsam Bitfenix Ceto Premium 750W Beyaz alır bu şekilde hem kasa PSU beyaz olur hemde C tier kalite bir PSU ve hava akışı daha iyi bir kasa elde ederim. Anakart olarak aynı paraya zaten MSI B850 Gaming Plus WiFi var hiç buna bakma derim. SSD olarak bazı yerlerden 2-3 daha bütçe kısıp 10-11K bütçeye almışken 2TB SSD al derim. Ekran kartı için taksitli bakıyorsun anladığım kadarıyla onun için başka bir alternatif pek öneremiyorum.
Yani küçük beyaz ve görsel açıdan güzel bir kasa istiyorum bu kasayı bulabildim anakart konusunda bende MSI b850 almak istiyordum ama bu fotoğraflarda olduğu gibi fanların üzerine geliyor anakartlar ve butcem en fazla bu kadar oluyor

Ekler

• Screenshot_2026-03-17-16-24-04-799_com.pozitron.hepsiburada-edit.webp
    Screenshot_2026-03-17-16-24-04-799_com.pozitron.hepsiburada-edit.webp
    36.1 KB · Hit: 15
  • Screenshot_2026-03-17-16-23-27-718_com.dmall.mfandroid-edit.webp
    Screenshot_2026-03-17-16-23-27-718_com.dmall.mfandroid-edit.webp
    102.7 KB · Hit: 15
Dünden beri 4 konu açmışsın zaten onlarda detaylı şekilde bilgi verilmiş sana illaki beyaz diyorsan yapacak bisi yok karar senin para senin ama bu fiyata bu özelliklerde ürünler alınmaz bunu bil yeter
evet abi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knkm sende game in game dream kullanıyorsun bu game in game cool

Yani küçük beyaz ve görsel açıdan güzel bir kasa istiyorum bu kasayı bulabildim anakart konusunda bende MSI b850 almak istiyordum ama bu fotoğraflarda olduğu gibi fanların üzerine geliyor anakartlar ve butcem en fazla bu kadar oluyor
Bu kasaları hiç sevmiyorum bende kompakt kasaları seviyorum ama bu tarz ucuz kasalar (markaya laf etmiyorum aynı markanın kasası bendede var) ister istemez çok fazla eksik noktaya sahip oluyor. Kompakt bir kasa arıyorsan birden fazla noktaya bak
1- iç hacim
2- form faktör
3- sac kalitesi
4- kablo kanalı ve düzen
Eğer bir öneri istiyorsan benim için kompakt kasaların kralı olan Nzxt H5 Flow 2023 modelidir (2. El bulabilirsin). Örnek bir görsel ekliyorum bakabilirsin. Ha eğer sıfır alabileceğim bir kasa önerisi istiyorum dersen Nzxt H3 Flow veya PSU dahil şekilde Segotep Radiant öneririm C- Tier bir PSU var ve kasa kalitesi gayet güzel yazdığım tüm maddeleri kapsıyor ve güzel bir kalite sunuyor.
1000057834.webp

Bu kasaları hiç sevmiyorum bende kompakt kasaları seviyorum ama bu tarz ucuz kasalar (markaya laf etmiyorum aynı markanın kasası bendede var) ister istemez çok fazla eksik noktaya sahip oluyor. Kompakt bir kasa arıyorsan birden fazla noktaya bak
1- iç hacim
2- form faktör
3- sac kalitesi
4- kablo kanalı ve düzen
Eğer bir öneri istiyorsan benim için kompakt kasaların kralı olan Nzxt H5 Flow 2023 modelidir (2. El bulabilirsin). Örnek bir görsel ekliyorum bakabilirsin. Ha eğer sıfır alabileceğim bir kasa önerisi istiyorum dersen Nzxt H3 Flow veya PSU dahil şekilde Segotep Radiant öneririm C- Tier bir PSU var ve kasa kalitesi gayet güzel yazdığım tüm maddeleri kapsıyor ve güzel bir kalite sunuyor.
Alıntıyı görüntüle
inceleyeceğim teşekkürler

konuyu tam okumadım ama 65k arkadaşların dediği gibi bu sisteme çok hocam. sırf ram biraz daha fazla ssd okuması daha hızlı olucak diye bu paraları vermeye gerek. örnek istersenizde bu kasayı özelleştirerek alabilirsiniz 65 civarına denk gelecektir 5070li kasa bütçe 70 civarına çıkarsa tabii ki daha iyileride var

illa beyaz anakart alacak olsam bunu alırdım.
Bana kalsa bende almak isterim ama attığım fotoğraflarda belli oluyordur kasanın anakart yeri 19 cm fln bu bendeki 17 cm fanların üzerine gelmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana kalsa bende almak isterim ama attığım fotoğraflarda belli oluyordur kasanın anakart yeri 19 cm fln bu bendeki 17 cm fanların üzerine gelmiyor

Ekler

• Screenshot_2026-03-17-16-24-04-799_com.pozitron.hepsiburada-edit.webp
    Screenshot_2026-03-17-16-24-04-799_com.pozitron.hepsiburada-edit.webp
    36.1 KB · Hit: 10
  • Screenshot_2026-03-17-16-23-27-718_com.dmall.mfandroid-edit.webp
    Screenshot_2026-03-17-16-23-27-718_com.dmall.mfandroid-edit.webp
    102.7 KB · Hit: 10
burada 70k demişsiniz önceki konularda da dün konu açmışsınız 2 tane 74k diğeri de 73.8k demişsiniz karar verin hocam isterseniz arkadaşlar da ben de ona göre öneri yapalım
Ben size 65k diyorum sabah acil hir harcama yaptım 65k

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,462
Üyeler
190,752
Son üye
emyralways
Geri