- Reaksiyon skoru
- 1,180
oha mobil uygulamada mı buAna hesabından telefon numarasını silip yeni hesap açarken kullan 750 tl ve üzeri 150 TL kupon veriyor
oha mobil uygulamada mı buAna hesabından telefon numarasını silip yeni hesap açarken kullan 750 tl ve üzeri 150 TL kupon veriyor
oha mobil uygulamada mı bu
teşekkür ederim bi dahakine denerim artık 1275 yapmışlar zaten fiyatıAynen mobil uygulamada çalışıyor sadece sonra sipariş ettiğin hesaplarada 500 tl üzeri 100tl kupon geliyor onuda kullanırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne biliyon nerde yaşadığımı heryerin piyasası ve kalitesi aynı değil az çalıştır knkÇakma Airdorce Nerde 1400TL söylede yanında geçmeyek reis HAHAHAHAH
Burda en son 500’dü şuan 600-700 Anca vardır Merkezde falan (çakma)
Hayırlı olsun mutlu günlerde giyteşekkür ederim bi dahakine denerim artık 1275 yapmışlar zaten fiyatı
Ben Sana Kötü bir şey demedim ki reis Ben sana Olamaz falanda Demedim zaten Nerde Söyle oralardan uzak durak bizlik yerler değil biz fakir kalırız o yerlere kıyasla anlamında dedimNe biliyon nerde yaşadığımı heryerin piyasası ve kalitesi aynı değil az çalıştır knk
Konuyu boş mesajlarla işgal etmiyelim lütfenBen Sana Kötü bir şey demedim ki reis Ben sana Olamaz falanda Demedim zaten Nerde Söyle oralardan uzak durak bizlik yerler değil biz fakir kalırız o yerlere kıyasla anlamında dedim
Neyle okuyonuz şu yazıyı![]()
amazon sadece satmayan bedeni satmayan rengi indirime sokuyor belli bir satın alım yapıldığında fiyat eskiye dönüyor son 3 tane kaldığında 1275 olmuştu fiyat son 1 tane kalınca da 1800e çıktı geri mesela bu üründeUlan yüksek numaralar niye yok ya