Bugün son günüm bilgisayar bulmak için.

m2 ssd7k
işlemci 15k
ram 11k
ekran kartı 34k
anakart 8k
5k sıvı soğutma istersen bu ama bence gerek yok sıvıya
hava soğutma 2k

KASA + PSU baskası önersin ben anlamiyorum fazla

mouse 3k
klavye 6k

7800x3d alma pardon 9700x al

Selam dostlarım bugün bilgisayar almak için son günüm sebebi de şu;
Bugün bilgisayar almazsam kredi kartımı kapatma başvurum vardı kredi kartımı kapatıyorum yani en yüksek limitli kartım da bu o yüzden çok acil bir konu.
Kredi kartımın 105k limiti var ayda 7-8-9k taksit ödeyebilirim. Bugün kasa alırsam 1 ay sonra monitör mouse klavye masa sandalye dizmeye başlayacağım. Bana acilen sistem önerisi vermeniz gerekiyor rx5070xt çok istediğim bir kart çocukluğumdan beri sapphire farklı bir hevesim vardı ama olmasa da olur 5060 ti 5070 rx9070xt ve rx9070li bir sistem de olursa olur. Yaşım sizlerden sanıyorum ki biraz büyük araştırmacı birisi değilim maalesef pek. Araştırmacıyım lakin pek anlamıyorum bilgisayardan diyelim. Siz değerli abim ve kardeşlerimin desteklerini en kısa zamanda bekliyorum 🙏
Şuan ty'de hazır sistemler var peşin fiyatına taksitli. Parafa 9 taksit var. Fakat bu bütçede ben kendim toplardım çok uygun fiyat olmadıkça hazır sistem almazdım.

https://www.trendyol.com/gamers-are...105919&filterOverPriceListings=false&sav=true

m2 ssd7k
işlemci 15k
ram 11k
ekran kartı 34k
anakart 8k
hava soğutma 2k

mouse 3k
klavye 6k
adam taksitle alacakmıs tek tek nasıl alsın ayda 7-8k ödeyebilirim diyor. her ay 1 parca mı alacak

adam taksitle alacakmıs tek tek nasıl alsın ayda 7-8k ödeyebilirim diyor. her ay 1 parca mı alacak
taksit denen bir şey bulunmadan önce insanlar nasıl tartışıyordu.
birde fazla ürün taksitleyemiyor mu karta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

her ürüne tek tek uğraşacak mı taksite birde 15k lık işlemciye ne taksiti yapcak ki veya 8k lık anakarta
brom belli ki yasin küçük banka işleriyle pek alakamız yok he ne dersin

her ürüne tek tek uğraşacak mı taksite birde 15k lık işlemciye ne taksiti yapcak ki veya 8k lık anakarta

neyine uğraşıcak dostum taksitle alacak aydan aya oto odeme vericek veya girip ekstreyi kendi odeyecek her ay

neyine uğraşıcak dostum taksitle alacak aydan aya oto odeme vericek veya girip ekstreyi kendi odeyecek her ay

üstüste geliyorlar seçip ödeyebiliyor merak etme

taksit denen bir şey bulunmadan önce insanlar nasıl tartışıyordu.

brom belli ki yasin küçük banka işleriyle pek alakamız yok he ne dersin
hocam tüm ürünlere taksit yapıyorsa bilmiyorum evet yaş 19 fazla banka taksit işlerini bilmiyorum sadece mantıken toplu almıyor aynı siteden mi alacak hepsini örnek hepsiburada gibi

hocam tüm ürünlere taksit yapıyorsa bilmiyorum evet yaş 19 fazla banka taksit işlerini bilmiyorum sadece mantıken toplu almıyor aynı siteden mi alacak hepsini örnek hepsiburada gibi

yok oluyor merak etme öyle karışmıyor yani tek kredi kartı odeme sayfasından seçip oduyor hepsini

ayrı ayrı alınca genelde daha fazla taksite bölebilir parça bazlı olduğu icin böylece konu sahibinin işine yarar, her taksiti de otomatik öder iste kafası da rahat olur 4 günde bir tektek ödemez.

oem pakete 3 taksit yerine parçaları tek tek alıp 6 taksit falan yapıyor insanlar zaten suan sistem toplamanın avantajı bir tek o var

yani bu fiyata alinabilecek en iyisi bu sanirim. hazir sistemlere baktim da taksit imkanlari rezalet
Çok teşekkür ederim

m2 ssd7k
işlemci 15k
ram 11k
ekran kartı 34k
anakart 8k
hava soğutma 2k

mouse 3k
klavye 6k